logo-white

Det søkes etter den beste paellakokken for 2023 World Paella Day CUP

Publikum vil spille en viktig rolle i å velge finalistene som skal delta i konkurransen, som i tillegg til å konkurrere om pokalen, vil kunne fordype seg i paellakulturen under World Paella Day Stage.

World Paella Day Cup arrangeres i dagene 7. til 25. juni i Valencia (Bildekilde: Tourspain)

Utvalget av kokker til den nye utgaven av World Paella CUP har allerede startet. De som ønsker å delta har frist til 29. mai på å fylle ut dette skjemaet og sende et bilde og en video på ikke lenger enn 59 sekunder, som viser deres personlige historie, hvilket land de ønsker å representere og hvorfor de ønsker å være med i denne konkurransen.

Materialet skal sendes på e-post til [email protected]. De beste kandidatene går videre til sluttfasen og videoene deres vil bli lastet opp på den offisielle WPD-nettsiden .

Fra 7. til 25. juni vil publikum kunne stemme på sin favorittkokk. I tillegg kan enhver matelsker laste opp kandidaten sin til sine sosiale nettverk ved å bruke hashtaggen #WorldPaellaDayCUP og #et til deltakeren de heier på.

En jury bestående av fagfolk vil, basert på stemmene til publikum, avgjøre veien videre til kandidatene og hvem som stikker av med trofeet for beste paellakokk under den internasjonale paelladagen. De vil også kunne nyte opplevelsene og aktivitetene som tilbys på World Paella Stage.

Paella regnes som Spanias nasjonlarett (Bildekilde: Tourspain)

World Paella Day Stage: gastronomisk opplevelse kun for de beste

Nok en gang i år vil finalistene få muligheten til å fordype seg i den gastronomiske kulturen i Valencia i en uke i forbindelse med World Paella Day. Ledet av de beste paella-ekspertene vil de kunne bli kjent med Valencia og dens provins, paellaens opphavssted.

I fem dager vil finalistene kunne besøke rismarkene i Albufera naturpark, det sentrale markedet og Huerta de València.

Så, den 20. september, møter de hverandre i en duell for å se hvem som kan lage den beste paellaen i den fjerde World Paella Day Cup.

Nedtellingen har begynt for å finne ut hvem som kommer til å vinne trofeet til neste utgave av World Paella Day CUP!

Meld deg på da vel!

Les mer om World Paella Day Cup HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Norwegian - Boeing 737-800 - Alicante-Elche Airport

Norwegians mest populære reisemål høsten 2023

Interessen for luksuriøse, eksotiske vinterdestinasjoner har økt betydelig i vinter. Bestillinger til Maldivene og Mauritius har økt med henholdsvis 17 og 37 prosent, sammenlignet med i fjor. Zanzibar er allikevel den ubestridte norske favoritten med en økning på hele 83% (Bildekilde: TUI Group)

Stadig flere nordmenn unner seg en tur til paradis

(photosource: by tamarmarcopolostyle)

Cutting edge of fall veggies from The Chef’s Garden!

Fersk frugt på landsbymarkedet  (foto: ©otoerres)

Barcelonas markedshaller

Britannia Hotel Trondheim - London Taxi - fasade

Enæs-Hanssen ny Commercial Director for Britannia Hotel