logo-white

Det nye cruiseskipet Celebrity Ascent inviterer til nye smaks- og matopplevelser

Celebrity Cruises nye skip, Celebrity Ascent, starter sine seilinger fra Fort Lauderdale i november. Her kan gjestene for eksempel se frem til restauranter med ny design, whiskysmaking, nye plantebaserte alternativer, utvidede menyer og nye cocktailer om bord – avslører det kvalitetsbevisste og prisvinnende cruiseselskapet.

The Grand Plaza og Martini Bar ombord i Celebrity Ascent (foto: celebrity cruises/related.dk)

Det kvalitetsbevisste og prisvinnende cruiseselskapet Celebrity Cruises, som er kjent for sine flytende luksushoteller til sjøs, avslører nå detaljene om de kulinariske opplevelsene om bord på det nye skipet Celebrity Ascent, som lanseres i november og er det fjerde skipet i selskapets revolusjonerende Edge-klasse.

Her kan gjestene se frem til oppussede restauranter, en ny oppslukende matopplevelse, utvidede mat- og cocktailmenyer samt en ny whiskysmaking og nye plantebaserte alternativer.

– Minnene vi skaper sammen med familie og venner over mat og drikke, har lenge vært noe av det mest minneverdige ved det å reise. Med Celebrity Ascent har vi gjort vårt ytterste for å gjøre opplevelsene sterkere og mer spennende for gjestene. Det vil være noe for enhver smak om bord, uansett om du er en kjenner med sans for verdens beste viner, et par på jakt etter en romantisk middag, en familie på jakt etter morsomme og barnevennlige matopplevelser eller en kjenner med fokus på plantebasert og sunn mat, sier president Laura Hodges Bethge i Celebrity Cruises.

En ny Le Voyage: Stjernekokkens eksklusive restaurant til sjøs

Den verdenskjente kokken Daniel Boulud, Global Culinary Ambassador for Celebrity Cruises, vil på Celebrity Ascent åpne sin andre flytende gourmetrestaurant under navnet Le VoyageSM.

Restauranten får et helt nytt design, og gjestene kan sette tennene i en nøye sammensatt meny som er laget av stjernekokken selv – med inspirasjon fra egne reiser og favorittdestinasjoner rundt om i verden. For den ultimate matopplevelsen kan du bestille bord på «Chef’s Table», som er et privat rom for seks personer. Her serveres en flerretters meny sammen med eksepsjonelle viner.

Martini Bar (foto: celebrity cruises/related.dk)

Flere plantebaserte alternativer

Et av de mest iøynefallende spisestedene om bord på Edge-klassens skip er den tre etasjer høye baren Eden, hvor vinduene går fra gulv til tak og det er inntrykk for alle sanser. Det er både en uformell lunsjkafé, en cocktailbar, en restaurant, et underholdningsområde og en utendørs terrasse på skipet. Det hele blir levende om kvelden med musikk og forestillinger. Restauranten i Eden serverer retter med fokus på ferske og sesongbaserte råvarer, og som noe nytt kan gjestene nå også velge en sjuretters plantebasert smaksmeny, hvor det kan velges økologiske og veganske viner.

Utvidede menyer og restaurant med ny design

Med skipene i Edge-klassen utvidet Celebrity Cruises den tidligere «main dining room» til fire forskjellige «main dining»-restauranter hvor gjestene fritt kan bestille bord som en del av cruiseopplevelsen. Om bord på Ascent kan gjestene nyte moderne amerikansk mat på Cosmopolitan, middelhavsmat på Kypros, franske spesialiteter på Normandie og italiensk på Tuscan. Til sammen er det mer enn 84 forskjellige retter å velge mellom. Cosmopolitan har også et nytt design sammenlignet med de tidligere Edge-skipene.

Spesielle matopplevelser på Le Petit Chef, Fine Cut og Blu

Celebrity Cruises’ oppslukende og teknologiske matopplevelse Le Petit Chef er blitt en virkelig favoritt blant gjestene. Her får du servert en flerretters meny som vekkes til live av en fargerik og morsom animasjon på selve bordet, hvor en bitteliten kokk forteller historien bak hver rett. Hver animasjon avsluttes med en digital versjon av retten, hvorpå selve retten serveres av servitørene. Om bord på Ascent får gjestene et helt nytt fireretters eventyr når kokken finner en mystisk og magisk kokebok full av overraskelser.

Den populære biffrestauranten Fine Cut Steakhouse – kjent for sitt imponerende utvalg av eksklusivt kjøtt – har nye retter på menyen, mens den velværeinspirerte restauranten Blu har et nytt uteområde hvor gjestene kan nyte frokost eller middag under åpen himmel.

Nye drikkeopplevelser

Celebrity Cruises har allerede samarbeid med Jack Daniel’s og Macallan. Og med Ascent går de et skritt videre og lanserer et nytt eksklusivt samarbeid med WhistlePig Whiskey. I baren Craft Social kan du derfor nyte to nøye utvalgte typer whisky laget eksklusivt for Celebrity Cruises: Special Bespoke Barrel Aged 12 Years og Special Single Barrel Aged 10 Years. Disse er også en del av en whiskysmakingsopplevelse som også omfatter WhistlePig PiggyBack 100 Proof Bourbon (Aged 6 Years), WhistlePig 10 samt WhistlePig 12.

Celebrity Cruises har som det eneste cruiseselskapet mottatt en «Best Of» i kategorien Award of Excellence fra vinmagasinet Wine Spectator. Og med mer enn 100 priser er det mye for vinelskere å glede seg over. I 2023 Wine Spectator Awards har Ascent fått tre priser: Le Voyage og Tuscan har mottatt en «Best Of» i Award of Excellence, mens Fine Cut mottok Award of Excellence. Om bord kan du i tillegg til en omfattende vinliste også delta på vinsmaking og utflukter – og få ekspertråd fra de sertifiserte vinkelnerne om bord.

Som de andre Edge-skipene har Celebrity Ascent også den ikoniske Martini Bar i hjertet av skipet i området The Grand Plaza. Her kan gjestene glede seg til en ny og utvidet meny med både klassiske, fruktige og dessertaktige martinier.

Celebrity Ascent starter sine seilinger i november 2023 (foto: celebrity cruises/related.dk)

Bli med om bord på Ascent

Celebrity Ascent skal fra november 2023 seile ut fra Fort Lauderdale til destinasjoner i Karibien i vintersesongen. Blant de første reisene er et 4-netters cruise til Vest-Karibia 22. november og et 3-netters cruise til Bahamas 26. november. Du kan også gå om bord 3. desember for en 7-netters reise kalt Eastern Caribbean Maiden Voyage.

Les mer HER og HER

Les også: Celebrity Cruises avslører detaljer om sitt neste skip, Celebrity Ascent (juni 2023) – Sniktitt på Celebrity Cruises nyeste skip i Edge-serien (januar 2023)

Flere nyheter og artikler om Celebrity Cruises finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Qatar Airways)

Hamad International Airport kåret til “Verdens Beste Flyplass” under Skytrax World Airport Awards 2024

(Bilde/illustrasjon: apollo reiser)

Apollo lanserer nye reiser til «Destinasjon Ukjent»

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport har 52 moderne og fleksible møterom (Foto: Radisson Hotel Group)

Erfaren hotelldirektør vender tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen

Røst lufthavn (Foto: Øystein Løwer/Avinor)

Daniel Østensen ny lufthavnsjef for Røst og Værøy