logo-white

Bourbonhistorie i Kentucky

Delstaten Kentucky har lang tradisjon for å produsere den ikoniske amerikanske spriten bourbon. Og byen Bardstown er kjent som verdens bourbonhovedstad.

Småbyen Bardstown i Kentucky regnes som verdens bourbonhovedstad. Byen har vel 13.000 innbyggere og ligger knappe 70 kilometer syd for delstatshovedstaden Louisville (foto: kentuckytourism.com/related.dk)

Bardstown har blant annet 11 destillerier, hvorav de fleste er inkludert i det nasjonale historiske registeret, noe som betyr at de er av spesiell historisk interesse. Og på Oscar Getz Museum of Whisky History kan du oppleve gjenstander knyttet til byens lange bourbonhistorie.

Les mer om Bardstown HER og HER

Det anbefales også å besøke Louisville, hvor festivalen The Bourbon & Beyond arrangeres 14.-17. september. Festivalen kombinerer bourbon, mat og musikkopplevelser på Highland Festival Grounds i Kentucky Exposition Center.

Les mer om Louisville HER og om Kentucky HER

Les også: Musikk, hesteveddeløp og bourbon i Kentucky – Veddeløp og bourbon i Kentucky – Reis langs bourbonruten i Kentucky – Bourbon og bluegrass i Kentucky

Flere reisetips, nyheter og artikler om det sørøstlige USA finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Alabama Travel)

Vintog til Alabamas Toscana

(bildekilde: ticket)

En usikker verdenssituasjon styrer valg av reisemål

(Fotokilde: Amadeus)

Syv trender som vil løfte forretningsreisene i 2024

(fotokilde: BZ)

En guide til en bekymringsfri reise med baby

(Foto: Øystein Løwer Avinor)

Passasjertala vaks kraftig utanlands, men gjekk tilbake innanlands i mars