logo-white

MSC Euribia tilbyr fine dining på havet

MSC Euribia er en fest for smakssansene med nye aktiviteter og konsepter, som komplementerer det allerede store mat- og drikketilbudet om bord. Helios Wine Bar tilbyr en oppslukende digital opplevelse for neste generasjon vinelskere, mens Le Grill og Kaito Teppanyaki & Sushi Bar “Robotayaki” tilbyr gjester nye måter å oppdage internasjonale smaker.

Splitter nye MSC Euribia, som skal døpes i København den 8. juni, vil tilby 10 unike spisesteder, hvorav fem spesialrestauranter, samt 21 barer og lounger (Fotokilde: MSC Cruises)

MSC Euribia tilbyr mat- og drikkeopplevelser for enhver smak, enten gjester foretrekker uformelle drinker eller mer formell servering. Cruiseskipet vil bestå av restauranter og barer som passer for alle typer gjester – alt fra steakhouse til sushi og cocktailer til kaffe.

MSC byr på oppslukende og informative matopplevelser som forsterker smaksopplevelsen ved å utvide gjestenes verdensbilde gjennom enhver matbit.

– Vi er alltid ute etter å forutse det neste store innen mat og drikke. Med MSC Euribia ønsker vi å tilby noe annerledes enn det vi har gjort før. Vi vil fortsette med den kulinariske kvaliteten og eksepsjonelle servicen som definerer tilbudet vårt, men matopplevelsene vil nå nye høyder. Vi ønsker å tilby gjestene våre noe som de kan snakke om, undre seg over og huske, selv lenge etter at cruisereisen er ferdig. Enten dette er gjennom nye oppskrifter, arenaer eller engasjerende historiefortelling, vil mat- og drikketilbudet vårt vekke smaksløkene til våre gjester, sier Jacques Van Staden, visepresident for Food & Beverage, MSC Cruises.

MSC Euribia vil tilby ti unike spisesteder, inkludert fem spesialitetsrestauranter og fem andre spisesteder, samt 21 barer og lounger. Blant disse er følgende konsepter nye:

Oppdag vinmakerens reise

Den digitale vinbaren Helios Wine Bar inviterer neste generasjon vinelskere til å oppdage historien bak deres favorittvin. Med toppmoderne multi-touch-bord vil gjester få muligheten til å dykke ned i historien, druesorten og vinregionen for å lære mer om vinen de drikker. Vinbaren tilbyr noe for enhver smak, og består av 96 utvalgte viner.

Helios Wine Bar tilbyr også et utvalg av mat som oster, spekemat, fingermat og nøtter som er tilpasset vinen. I tillegg vil gjestene også kunne ta del i Masterclasses for å utvide sin kunnskap om vin.

Helios Wine Bar (Fotokilde: MSC Cruises)

Fransk bistro møter steakhouse

Le Grill er en elegant ny spesialitetsrestaurant som tilbyr kvaliteten, smaken og finessen som fransk mat er kjent for. Den nye kulinariske restauranten er det typiske franske brasseriet, hvor gjester kan dele sjømatfat, kaviar og grillet Black Angus-biff fra Meat by Linz. Le Grill vil også tilby tradisjonelle retter som Cæsarsalat, løksuppe, moules frites, hummer og fersk tagliatelle, ristede Rockefeller-østers, Dover sole Meunière og et utvalg av appetittvekkende franske desserter.

Levende musikk og kunst på veggene, gir en følelse av at gjestene er i Paris.

Nye smaker på kjente steder

Kaito Teppanyaki & Sushi Bar tilbyr smaker fra det Fjerne Østen. To teppanyaki-griller vil underholde gjester, hvor dyktige kokker snur på krydder og bestikk mens de tilbereder et deilig måltid. Sushibaren tilbyr en mer intim opplevelse, med over 40 forskjellige sushiretter laget med de ferskeste ingrediensene. Kombinasjonen av de to restaurantstilene gir en morsom og interaktiv atmosfære som vil gi gjester nye minner fra cruiset.

Globalt inspirerte menyer

I tillegg til spesialrestaurantene ovenfor, vil MSC Euribia også inneholde:

  • Marketplace-buffe med 1336 seter. Buffeten tilbyr en rekke delikatesser fra hele verden, inkludert pizza og mozzarella som er laget om bord
  • Restaurantene Colorado River, Green Orchid og Il Campo, samt søsterrestaurantene Aurora Boreale og Aurora Borealis, som tilbyr gratis måltider til frokost, lunsj og middag

For gjester som ønsker å unne seg noe søtt tilbyr Jean-Philippe Maury Chocolat & Café over 40 typer sjokolade- og kjeksprodukter. Crêpes & Gelato tilbyr også 17 forskjellige iskrem- og sorbetsmaker og 10 typer signatur crêpes. Dette er en sann fest for smakssansene!

Skipet vil også bestå av 21 barer og lounger, hvor fem av disse vil være utendørs, mens de resterende vil være innendørs. MSC Euribia vil både bestå av den raffinerte Champagne Bar og Sky Lounge som kun vil være tilgjengelig for voksne, hvor man kan nye en cocktail med panoramautsikt.

HER kan du finne mer informasjon om MSC Euribia

Les også: Miljøsmarte MSC Euribia skal døpes i København (februar 2023)

Flere nyheter og artikler om MSC Cruises finner du HER

MSC Euribia har plass til 6.334 cruisegjester, fordelt på 2.421 lugarer, samt en besetning på 1.704 personer. Skipet er 331 meter langt, 47 meter bredt og har en bruttotonnasje på 181.541 og maks. farten oppgis til 22.5 knop. (Fotokilde: MSC Cruises)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto/Illustrasjon: Amadeus)

Digital identitet skaper bedre reiseopplevelser

(Foto: Apollo Rejser)

Apollo lancerer rejser til Gambia

Bilskade - Personbil - Høyre side - If

Bilister bulker fordi de ikke følger vikeplikten

Boeing 737MAX8 - Elsa Beskow - Norwegian Air Shuttle

Premiär för direktflyg till Palma från Stockholm Skavsta Airport

(Foto: Serneke/Strawberry)

Sjekk ut og sjekk inn – disse nye hotellene åpner i Sverige i 2024!