logo-white

Grønnsaker og gatemat på menyen i Geneve

Geneve inviterer til to matfestivaler i juni. Det begynner med den to uker lange Veggie Week, mens Street Food Festival går av stabelen den siste weekenden i måneden.

Geneve inviterer til to matfestivaler i juni (bildekilder: geneve.com/related.dk)

Det begynner allerede mandag den 3. juni. I to uker – frem til 16. juni settes grønnsakene på grønnsaker på menyen, når Geneve`s spisesteder for tredje år på rad feirer Veggie Week.

I løpet av to uker kan man på en rekke utvalgte restauranter nyte spesielle vegetariske menyer som er satt sammen av noen av de beste kokkene i Sveits.

Konseptet omfatter både Michelin-restauranter og nye, lovende spisesteder med unge kokker bak grytene, og besøkende kan pleie smaksløkene med blant annet thaimat, middelhavsinspirert og/eller fransk vegetarmat.

Les mer på Veggie Week`s nettsider HER

I slutten av måneden feirer den sjarmerende storbyen igjen sine kulinariske talenter, når Street Food Festival arrangeres i parken Jardin Anglais fra 27.—30. juni.

Her kan lokale og besøkende nyte et stort utvalg smaksopplevelser fra matvogner, restauranter, bryggerier, kjøpmenn og lokale bønder.

Les mer på Street Food Festival`s nettsider HER

Les også: Norsk besøksrekord i GeneveÅpent hus hos vinprodusentene i GeneveGourmet med god samvittighet i GeneveSjokoladesafari i GenevePå sykkel gjennom Geneves vinmarkerFestichoc — den største sjokoladefestivalen i Sveits

Les mer om Geneve på byens egne nettsider HER 

Flere saker om Sveits finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian tilbyr 19 millioner sommerseter

(Foto: Royal Caribbean)

Lukseriøse Royal Beach Club på Bahamas tar form

Besøkstallene eksploderer: Nordiske turister elsker Japan

Fra 6. mai er det ikke lenger tillatt å kjøre elbil i kollektivfeltene i Oslo og Akershus. Forbudet gjelder hele døgnet uavhengig av om det er passasjerer i bilen eller ikke. (Bilde/Illustrasjon: Statens vegvesen)

Oslo og Akershus: Fra 6. mai er det forbudt å kjøre elbil i kollektivfeltet

(Foto: Daniel Breece / Westsweden)

Nye sykkelruter i Sveriges beste graveldestinasjon