logo-white

Michelin-middag under skyene

De siste tolv årene har spisekonseptet «Dinner in the Sky» på skift kunne oppleves i mer enn 40 land.

Dinner in the Sky er — som navnet antyder — en spesiell restaurantopplevelse hvor 22 spisende gjester sitter rundt et bord som løftes 50 meter opp i luften med en kran.

Dagene 11.—24 juni vender den «luftige» minirestauranten tilbake til byen hvor det hele startet: Brüssel. I to uker får besøkende og lokale i den belgiske hovedstaden mulighet til å nyte en spesiell fem retters meny tilberedt av noen av Belgias dyktigste Michelin-kokker — med utsikt over byens tak.

Maten både tilberedes og serveres av kokken selv, som er plassert midt blant de spisende gjestene. Det kan bestilles plass på tre forskjellige tidspunkter (kl. 12.30, 19.00 og 21.30), og prisen er 285 EUR per person inkludert vin og champagne.

Les mer HER

Dinner in the Sky over Brüssel (bildekilder: dinnerinthesky.be/related.dk)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Emirates Airline)

Emirates investerer i grønnere luftfart med midler fra eget bærekraftsfond

Kim Kallåk-Ertsås blir ny hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord fra 1. juni (Fototkilder: Clarion/Strawberry)

Lokal hotelier hentes til Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord

(fotokilde: africa tours / pexels)

Book en drømmeferie til Namibia: En eksotisk rejsedestination, du sent vil glemme

(Fotokilde: Air France KLM)

Air France og KLM: Lojalitetsprogrammet Flying Blue, lanserer en unik statusmatch i Norge

– Lefkas er en av Hellas mest uberørte øyer. Til tross for at øya er lett tilgjengelig med bilferje fra fastlandet, er det ennå ikke så mange turister som har oppdaget denne perlen, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen (Foto: TUI)

To nye greske perler tilgjengelige med TUI