logo-white

Bærekraftig med NHO Reiseliv

NHO Reiseliv arrangerer sin årskonferanse på Lillehammer i dagene 22. og 23. mai. Årets fokus er rettet mot hvordan det norske reiselivet arbeider for å bli mer bærekraftig. 

Konferansen holdes 22. og 23. mai i år, og gründeren Sophie Wiik  skal delta og snakke om Too Good To Go og reduksjon av matsvinn i reiselivsnæringen. NHO Reiseliv sin app er et viktig verktøy i kampen mot matsvinn og organisasjonen  er utrolig glade for å ha mange hoteller med oss på laget.

NHO Reiseliv samarbeider tett med Scandic, og de har nå over 50 av hotellene sine med på Too Good To Go-prosjektet. Hotellnæringa har virkelig gått inn for å redusere matsvinnet sitt – med gode resultater!

Nå kan du få høre mer om hvordan bransjen jobber for å nå målet om å kutte matsvinn med 20 % innen 2020.

Les mer om konferansen og se program HER 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto/Illustrasjon: Amadeus)

Amadeus kjøper Vision-Box

Utsikt over Messina på Sicilia, et av de mest populære reisemålene i Italia. Øya er blant annet kjent for sine mafiarøtter og aktive vulkan (Foto: TUI)

Nordmenn vil skreddersy Italiareisen

(Foto: Stena Line)

Strawberry overtager driften af Stena Line`s The Reef-hotel i Frederikshavn

(Bilde: SAS – Scandinavian Airline)

SAS blir med i SkyTeam

Cadiz ligger ved Atlanterhavet - sydvest i Andalusia, rundt 120 kilometer syd for regionhovedstaden Sevilla. Nærmeste flyplass ligger i Jerez, 40 kilometer lengre nord (Fotokilde: Ticket)

Få en forsmak på sommeren uten trengsel – her finner du de autentiske spanske perlene