logo-white

Bærekraftig sjømat og sider i Miami

I det sørlige Floridas matmekka har et helt nytt cafekonsept nettopp sett dagens lys i det avslappede området Coconut Grove. Her har noen av byens etablerte restauranteiere skapt en bar som serverer et stort utvalg sidere og sjømat i skjønn forening.

Baren har spesielt fokus på bærekraft, og kjøper derfor alle matvarer og drikkevarer så lokalt som mulig. Noen av råvarene overtas til og med fra naborestauranten LoKal, som har samme eiere. På den måten går ikke overflødige råvarer til spille, men blir i stedet til lette salater, snacks og smørbrød på The Spillover, som den nye baren heter.

Les mer  HER

Les mer om Miami HER

Travelmarkets guide til Orlando og Miami finner du HER 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Emirates Airline)

Emirates investerer i grønnere luftfart med midler fra eget bærekraftsfond

Kim Kallåk-Ertsås blir ny hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord fra 1. juni (Fototkilder: Clarion/Strawberry)

Lokal hotelier hentes til Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord

(fotokilde: africa tours / pexels)

Book en drømmeferie til Namibia: En eksotisk rejsedestination, du sent vil glemme

(Fotokilde: Air France KLM)

Air France og KLM: Lojalitetsprogrammet Flying Blue, lanserer en unik statusmatch i Norge

– Lefkas er en av Hellas mest uberørte øyer. Til tross for at øya er lett tilgjengelig med bilferje fra fastlandet, er det ennå ikke så mange turister som har oppdaget denne perlen, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen (Foto: TUI)

To nye greske perler tilgjengelige med TUI