logo-white

Rekordmange skigjester på Geilo i vinterferien

Skiferie er fortsatt viktig for barnefamilier, og en av de viktigste er vinterferien. Det er en økning i antall internasjonale gjester, hvor dansk og britisk er de dominante språkene i skibakken denne uken.

– Vinterferien startet med strålende sol, mange skiglade gjester og utmerkede forhold i bakkene. Den siste uken har vi i tillegg fått en del snø, og det er herlig vinterstemning på Geilo», sier Elisabeth Tellefsen, markedssjef i Geilo Holiday.

Videre forteller hun at det er tydelig at flere ønsker å gi barna et positivt forhold til skikjøring ved å la skiinstruktører lære barna skikjøring på best mulig måte.

– Det er dobbelt så mange som deltar på skiskole denne uken kontra samme uke i forrige sesong. Flere voksne deltar også på skiskole enn tidligere — hvor vi ser en økende etterspørsel blant nybegynnere, men også blant de mer erfarne skikjørerne.

I vinterferien finner du et tettpakket program på Geilo, med både skikjøring og aktiviteter de kommende ukene. Her kan du blant annet oppleve flott skikjøring, railjam konkurranse i Tirilparken med gratis instruksjon, trolltrylleri, høydepark, zipline, kidz renn, akekonkurranse, topptur, LEGO-skattejakt og afterski i bakken.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Jamaica Tourist Board)

Fem mindre kjente opplevelser langs Jamaicas sørkyst

Hele luftfartsindustrien står overfor en spennende og nødvendig transformasjon. Rundt 2035 vil såkalte nullutslippsfly med en kapasitet på rundt 75 seter begynne å komme ut på markedet, drevet av for eksempel elektrisitet og hydrogen (Fotokilde: Air France KLM)

KLM vinner pris for «Årets strategiske investering» innen bærekraft

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia

Den nye ruteåbning vækker smil hos repræsentanter fra både airBaltic og Billund Lufthavn (Foto: Billund Airport)

airBaltic udvider i Billund Lufthavn med rute til Tallinn