logo-white

940.000 passasjerer i mars

Totalt 940.149 passasjerer fløy med Norwegian i mars mot 71.399 samme måned året før. Kabinfaktoren var på 80.3. prosent.

Boeing 737-800 - Norwegian - Oslo lufthavn - Gardermoen
Norwegian med solid passasjerfremgang i mars. Til sommeren planlegger selskapet å ha 70 fly i trafikk mot 48 siste måned (Foto: Norwegian Air Shuttle)

– Vi er spesielt fornøyde med at fyllingsgraden holder seg over 80 prosent, til tross for at vi satte inn vesentlig mer kapasitet i mars. Bookingtallene viser en svært god utvikling den siste perioden, og vi er glade for å se at den oppadgående trenden i markedet fortsetter. I påsken er det stor reiseaktivitet og mange fulle fly. Mot sommeren gjenåpner og introduserer vi nye reisemål der våre kunder kan velge blant nærmere 280 ruter i Europa, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Norwegian hadde 940.149 passasjerer i mars, mot 71 399 i mars i 2021. Fyllingsgraden var på 80,3 prosent. Kapasiteten (ASK) var 1.485 millioner setekilometer, mens faktisk passasjertrafikk (RPK) var 1.193 millioner setekilometer. I mars hadde Norwegian i gjennomsnitt 48 fly i drift, og 99,4 prosent av oppsatte flyvninger ble gjennomført. Punktligheten var på 90,1 prosent.

I sommerprogrammet er det planlagt for nærmere 280 ruter til populære destinasjoner i Europa, og Norwegian vil ha omkring 70 fly i drift. Mandag 4. april fjernet selskapet krav om bruk av munnbind om bord på alle flyvninger.

Les også: Ryanair fraktet 11.2 millioner

Flere nyheter og artikler om Norwegian finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Emirates Airline)

Emirates investerer i grønnere luftfart med midler fra eget bærekraftsfond

Kim Kallåk-Ertsås blir ny hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord fra 1. juni (Fototkilder: Clarion/Strawberry)

Lokal hotelier hentes til Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord

(fotokilde: africa tours / pexels)

Book en drømmeferie til Namibia: En eksotisk rejsedestination, du sent vil glemme

(Fotokilde: Air France KLM)

Air France og KLM: Lojalitetsprogrammet Flying Blue, lanserer en unik statusmatch i Norge

– Lefkas er en av Hellas mest uberørte øyer. Til tross for at øya er lett tilgjengelig med bilferje fra fastlandet, er det ennå ikke så mange turister som har oppdaget denne perlen, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen (Foto: TUI)

To nye greske perler tilgjengelige med TUI