logo-white

Michelin-meny som i Genève

Kokkene på Michelin-restauranten Bayview i sveitsiske Genève har lagt to av sine favorittoppskrifter ut på nett, slik at kokker over hele verden kan forsøke seg på Michelin-verdig mat hjemme på eget kjøkken.

Hovedrett - Michelinmat - Restaurant Bayview - Geneve - Sveits
Hvit asparges med vaktelegg og Gruyereost (foto: geneve.com/related.dk)

Hovedretten er hvit asparges med posjerte vaktelegg og den sveitsiske osten Gruyere, mens desserten er dessertkokkens tolkning av en jordbærpai.

Dessert -Michelinmat - Restaurant Bayview - Geneve - Sveits
Jordbærpai fra Genève (foto: geneve.com/related.dk)

Du finner oppskriften på hovedretten HER og desserten HER

Restaurant Bayviews nettsider finner du HER og Geneve sine turistnettsider ligger HER

Flere saker om Geneve finner du HER og om Sveits HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Se utover store deler av Norge fra Gaustatoppen på 17. mai! (Foto: Guro Skaara)

Anbefalte turer for fridager og nasjonaldagen

Øyas minste bodega: Agustín Cabrera León lager prisvinnende røde- og hvite viner. Det er hardt arbeid, men veldig gøy! sier han (Foto: Canary Islands Tourism)

Vinruter skal bli Kanariøyenes nye turistattraksjon

(Bildkälla: FREEDOMtravel)

Stort intresse för cityguider – dessa läses mest på FREEDOMtravel

(Foto: Qatar Airways Cargo)

Qatar Airways Cargo hever standarden for dyretransporter

Plakat fra 1970-tallet (foto: hennig-olsen.no)

Hennig-Olsen Is feirer 100 år med kremen av iskrem