logo-white

Når man ikke kan se flyplassen for bare fly

Store deler av Norwegians flyflåte står nå langtidslagret på Stavanger lufthavn Sola. Hvor lenge de blir stående på flyplassen der ute i havgapet vet ingen – men det blir nok snakk om både uker og måneder.

N-4055 Sola blir hjemmeadresssen for en stor del av Norwegianflåten de neste ukene og månedene. Bare iløpet av den siste uken har minst 11 Dreamlinere og kan hende så mange som et trettitalls B 737-800 landet på den norske vestkystflyplassen.

Det er ikke første gang Stavanger lufthavn Sola brukes som “lagerplass” i krisesituasjoner. For knapt 20 år siden – under flykrisen etter terrorangrepene 9. september 2001, ble blant annet SAS sine Boeing 767-fly langtidsparkert samme sted. Idag står det 30 – 40 Norwegianmaskiner på omtrent samme sted.

Flere relaterte nyheter og artikler finner du  HERHER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto/Illustrasjon: Amadeus)

Amadeus kjøper Vision-Box

Utsikt over Messina på Sicilia, et av de mest populære reisemålene i Italia. Øya er blant annet kjent for sine mafiarøtter og aktive vulkan (Foto: TUI)

Nordmenn vil skreddersy Italiareisen

(Foto: Stena Line)

Strawberry overtager driften af Stena Line`s The Reef-hotel i Frederikshavn

(Bilde: SAS – Scandinavian Airline)

SAS blir med i SkyTeam

Cadiz ligger ved Atlanterhavet - sydvest i Andalusia, rundt 120 kilometer syd for regionhovedstaden Sevilla. Nærmeste flyplass ligger i Jerez, 40 kilometer lengre nord (Fotokilde: Ticket)

Få en forsmak på sommeren uten trengsel – her finner du de autentiske spanske perlene