logo-white

VisitBritain lanserer ny global kampanje i millionklassen

Det britiske reiselivsbyrået VisitBritain har lansert en ny global kampanje i millionklassen for å øke innkommende turisme. Dette skjer samtidig som Storbritannia lader opp for et spektakulært år med mange arrangementer.

VisitBritains internasjonale kampanje fremhever Storbritannias byer som har blitt hardt rammet av fraværet av internasjonale besøkende under pandemien, sammen med et innbydende og informativt budskap. Kampanjen vil også fokusere på de store begivenhetene som finner sted i Storbritannia i år.

Gary Robson, VisitBritains nordiske sjef sier:

– Vi er veldig glade for å lansere kampanjen vår sammen med TripAdvisor, da det er den største reiseplattformen her i Skandinavia. Her får vi muligheten til å nå reiseinteresserte skandinavere gjennom inspirerende reiseguider, merkevareinnhold og filmer for å vise frem våre pulserende og storslåtte byer».

Flere relaterte nyheter finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Flere svensker handler i Norge (Fotokilde: AffiliJet)

Nå drar svenskene til Norge for å kjøpe billigere mat

Air Premia er et lite og forholdsvis nytt flyselskap Det ble stiftet i 2917 og har en flåte bestående av tre Boeing 787-9 Dreamliner. Rutenettet omfatter destinasjoner som Frankfurt, Tokyo, Singapore, Jeju, Bangkok, Ankara, Newark, Los Angeles, Ho Chi Minh City, samt Gimpo og Incheon i Sør-Koreas hovedstad Seoul. Til sommeren kommer også Oslo med på rutekartet (Foto: Air Premia)

Ny direkteflyrute Norge – Sør-Korea

(Bildestrøm: Hotels.com)

Horoskopenes hoteller: Hotels.com viser hvor du bør bo basert på stjernetegnene dine

(bildekilde: ticket.no)

Vårens weekendbyer utenfor topplisten

Københavns lufthavn, Kastrup  (foto: ©otoerres)

Igen rekordbillige flybilletter fra København – Prisfald på +60%