logo-white

Vings Casa Cook med to nye designoaser i Egypt

Suksesshistorien med Vings bohemske, elegante og prisbelønte designhotellkonsept Casa Cook fortsetter. Nå åpner et nytt og familievennlig Casa Cook dørene. Denne gangen i El Gouna, Egypt.

– I vinter øker vi volumene våre til Egypt fra Norden med 40 prosent sammenlignet med i fjor, og med de nye designhotellene håper vi å tiltrekke et nytt publikum til landet, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff. (bildekilde: ving/thomas cook)

Ving åpner i tillegg et nytt hotell innen Cook’ Club-konseptet på samme sted. Hotellene kan reserveres for nordiske kunder fra oktober.

– Hvis du er ute etter å teste en ny vinterdestinasjon og tiltrekkes av lekkert design, snorkling i verdensklasse og avslappet atmosfære, bør du sikte feriekompasset ditt mot El Gouna. I vinter øker vi volumene våre til Egypt fra Norden med 40 prosent sammenlignet med i fjor, og med de nye designhotellene håper vi å tiltrekke et nytt publikum til landet, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Casa Cook El Gouna (bildekilde: ving/thomas cook)

Casa Cook – et mekka for luksusbohemer

Casa Cook El Gouna er et familievennlig hotell med en internasjonal barneklubb. Hotellet ligger ved siden av den asurblå lagunen og sanddynene i utkanten av El Gouna, og inviterer deg til en ekte designoase på 100 rom. Her er den karakteristiske Casa Cook-stilen blandet med deilig arkitektur og nøye utvalgte interiørdetaljer med arabiske elementer.

Cook’s Club El Gouna (bildekilde: ving/thomas cook)

I likhet med forgjengerne i Middelhavet, kan Casa Cook El Gouna også lokke med god mat og spa. Og i havet utenfor hotellet venter en hel verden på å bli utforsket med både snorkling og dykking i verdensklasse.

“Good vibes” på Cook’s Club

Bare noen få kilometer fra Casa Cook, inne i El Gouna, ligger det neste designhotellet – Cook’s Club. I hjertet av hotellet ligger bassengområdet hvor du kan nyte en avslappet hangout med inspirerende musikk spilt av DJ-er som besøker hotellet.

Casa Cook El Gouna (bildekilde: ving/thomas cook)

Tørsteslukkende og velsmakende juice og drinker finner du i bassengbaren Captain Cook, der mixologen David Wiedemann har komponert drinkmenyen. Den sentrale møteplassen er ellers restauranten Cantina hvor det serveres street food med både lokale og internasjonale retter.

Cook’s Club El Gouna (bildekilde: ving/thomas cook)

Bo i et av de 144 moderne innredede rommene, som alle gjennomsyres av den trendy Cook’s Club-stilen. Cook’s Club i El Gouna vil være det syvende hotellet som åpnes innenfor rammen av Cook’s Club-konseptet og det første utenfor Middelhavet.

Flere saker om Ving finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Winter Wondeland: Full vinter i februar 2024. Her tatt under World Cup for herrer i Kvitfjell (Foto: Alpinco)

Europa ser til Norge og Gudbrandsdalen

(pressebilde: visitmalta.com)

Malta tilbyr dykkerforhold i verdensklasse

(bildekilde: Hotels.com)

Hotels.com gir en oversikt over de beste hotellene for å feire Verdens Latterdag

Pool-dekk - Wonder of the Seas - Cruiseskip - RCI - Royal Caribbean

Royal Caribbean tilbyr opplæring til havs

Illustrasjon av hydrogenferjene som skal bygges (Bilde: The Norwegian Ship Design)

Verdens to største hydrogenskip skal bygges i Norge