5000 egg, 700 liter melk og et kvart tonn sukker var utgangspunktet. Så jobbet rundt 40 frivillige i over sju timer for å lage verdens største Creme Brulée (Flan de Huevo) !
Rekorden ble satt i spanske byen San Javier ved Mar Menor og Costa Calida i Murciaregionen. Arbeidet begynte klokken 08.30 og vel sju timer senere ble verdens største Creme Brulée, eller Flan de Huevo som den heter på spansk, avduket.
De 5000 eggene, 700 literne med melk og de 250 kiloene med sukker ble i løpet av vel sju timer forvandlet til ikke mindre enn 8000 porsjoner med Flan de Huevo – Spanias svar på Creme Brulée.
Byen San Javier ligger ved Mar Menor- rundt en times kjøring fra Alicante, 30 minutter fra Torrevieja og vel 20 minutter fra La Manga/Cartagena. Byen er mest kjent for sin millitærflyplass, som blant andre Norwegian fløy til i sommersesongen.
Les mer om San Javier HER og HER