logo-white

Unike og rimelige reiser

Året 2022 nærmer seg slutten og det kan være godt med en julegave fra deg til deg – en helgetur er perfekt. Men med inflasjon og julegavehandel er det et must å finne et sted som ikke koster for mye. Det er på tide å legge til side bildene av Eiffeltårnet og Segrada Familia til fordel for noe utenfor allfarvei.

Bildestrøm - Unike hoteller - Hotels.com - Desember 2022
Hotels.com har valgt ut fire unike hoteller i Bulgaria, Kroatia, Montenegro og Slovenia (Bildestrøm: Hotels.com)

Data* fra Hotels.com™ avslører at over en fjerdedel (28 %) av nordmennene ønsker å reise til steder ingen av deres venner og familie har vært tidligere. Det viser seg også på destinasjonene folk søker opp. Ifølge data** fra Hotels.com er alternative byer som Zagreb og Sofia på vei opp i år. De har hatt en enorm økning på henholdsvis 85 % og nesten 30 %. Så det kan være en god idé å låse inn en helg allerede nå.

– Mange reisende er ivrige etter å utforske nye steder. Men nå blir budsjettene prioritert høyest. Passende nok viste dataene våre at en tredjedel (33 %)* av nordmenn nå verdsetter et interessant, sært og annerledes reisemål fremfor et prangende. Hos Hotels.com kan vi hjelpe deg med å finne det perfekte stedet, slik at du fortsatt kan nyte en unik skryteferie og fortsatt få god valuta for pengene, sier Emma Tagg, talsperson for Hotels.com Brand.

Her er listen over litt mer uvanlige reiseperler med god valuta for pengene:

Hotel Esplanade Zagreb, Zagreb, Kroatia

Mens Kroatia har vært et populært turistmål en stund, har nordmenn stort sett besøkt den lange og vakre kystlinjen. Så denne vinteren kan du jo utforske landets hovedstad, Zagreb, som beskrives som en blanding av Paris og Middelhavet.

Hotel Esplanade Zagreb - Kroatia - Hotels.com
Hotel Esplanade Zagreb (bildekilde: Hotels.com)

Hotel Esplanade er et perfekt eksempel på dette. Dette art deco-hotellet er et hyppig stopp for filmstjerner fra A-listen, og gir besøkende en følelse av hva stil og luksus betydde på det glade 20-tallet. Nyt en cocktail i Esplanade Lounge 1925 og bli feid tilbake i tid til da glamour og en god natt hang sammen.

Hotel Esplanade Zagreb er tilgjengelig for bestilling fra 1,594 NOK per rom og natt¥. For mer informasjon eller for å bestille Hotels.com.

Sense Hotel Sofia, Sofia, Bulgaria

Bulgaria har mye mer å tilby enn bare sommerturer til Sunny Beach. Hovedstaden, Sofia, er hjemsted for en utrolig og ikonisk arkitektur som Yellow Brick Road (ikke den du tenker på!).

Sense Hotel Sofia - Bulgaria - Hotels.com
Sense Hotel Sofia (bildekilde: Hotels.com)

Hvis du reiser på helgetur, anbefaler vi å bo på Sense Hotel Sofia. Hotellet er like Insta-vennlig som byen selv. Som medlem av Design Hotels er det lagt stor vekt på estetisk innredning som bokstavelig talt stimulerer dine fem sanser. Bare ta en titt inn i spaet! For ikke å snakke om deres to restauranter, hvorav den ene gir deg utsikt over hele byen!

Sense Hotel Sofia er tilgjengelig for bestilling fra 1,238 NOK per rom og natt¥. For mer informasjon eller for å bestille Hotels.com.

Vander Urbani Resort, Ljubljana, Slovenia

Hovedstaden i Slovenia, Ljubljana, er et perfekt eksempel på hvordan du kan oppleve helgeluksus på budsjett. Atmosfæren i byen er en blanding av historie og romantikk, så ta med din deg den du er glad i.

Vander Urbani Resort - Ljubljana - Slovenia - Hotels.com
Vander Urbani Resort (bildekilde: Hotels.com)

Det moderne Vander Urbani Resort ligger i sentrum, og i likhet med selve byen er hotellet designet for de koselige øyeblikkene i varmt selskap. Våkn opp til lyden av båter som seiler forbi på elven utenfor vinduet og nyt en middag under stjernene på hotellets takterrasse.

Vander Urbani Resort er tilgjengelig for bestilling fra 1,447 NOK per rom og natt¥ . For mer informasjon eller for å bestille Hotels.com.

Hilton Podgorica Crna Gora, Podgorica, Montenegro

Kan du navnet på hovedstaden i Montenegro? Hvis ikke, så bør du kanskje reise for å utforske den. Med urbane skoger spredt utover, og både kyst og fjell i nærheten byr hovedstaden Podgorica på en flott tur for naturelskere.

Hilton Podgorica Crna Gora - Montenegro - Hotels.com
Hilton Podgorica Crna Gora i Montenegro (bildekilde: Hotels.com)

Hilton Podgorica Crna Gora er det perfekte utgangspunkt for å ta inn all geografien, spesielt med den spektakulære utsikten du får fra hotellets takbar. Og hvis føttene dine blir slitne av all utforskningen, er det bare å slappe av i hotellets basseng, eller nyte det største spaet i byen!

Hilton Podgorica Crna Gora er tilgjengelig for bestilling fra 1,176 NOK per rom og natt¥. For mer informasjon eller for å bestille Hotels.com.

Les også: Film- og serieturisme, trestjerners superstjerner og en ny velværebølge: Hotels.com avslører reisetrendene for 2023

Flere relaterte hotelltips og artikler finner du HER

*Undersøkelsen ble utført av One Poll mellom 23.06.2022 – 06.07.2022. Det var 2000 norske voksne inkludert i undersøkelsen.
**Data som sammenligner søk på Hotels.com-nettstedet fra 1. januar 2022 til 25. november 2022 med søk etter 1. januar 2021 – 25. november 2021.
¥ De oppgitte prisene for et dobbeltrom (2 personer) er inkludert skatter og avgifter. Prisene er riktige fra og med 01. desember 2022 og er avhengig av tilgjengelighet.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Fra jernbanestasjonen i Sóller går den rundt fem kilometer lange trikkelinjen til Port de Sóller (Fotokilder: fundaciomallorcaturisme.net/related.dk)

Reis langs Mallorcas gamle jernbane

(Foto: WFB - Melanka Helms Jacobs)

Cykelbyen Bremen med førsteklasses event i efteråret

Mocktail (Foto: Viking Line)

Tequila och spritz trendar på Östersjön – Paloma är sommarens favoritdrink

SAS fraktet 2.3 millioner i mai

Norwegian - Boeing 737-800 - Alicante-Elche Airport

Norwegian starter Riga – Alicante