logo-white

TUI til åtte nye byer i USA

TUI lanserer åtte nye amerikanske destinasjoner. – USA er et mangfoldig land man enten drømmer om å dra til eller reise tilbake til, sier kommunikasjonssjef, Anne Mørk-Løwengreen. Antall bestillinger fra Norge til USA har nesten fordoblet seg siden i fjor.

– Et besøk til Las Vegas er jo noe helt annet enn en solferie til Florida, sier kommunikasjonssjef Anne Mørk-Løwengreen. Nå tilbyr TUI reiser til ti ulike destinasjoner i USA (Bildekilde: TUI Group)

Drømmer du en roadtrip i California eller synes det høres mer spennende ut med jazz og kreolsk mat i New Orleans? Nordmenn synes USA er et stadig mer forlokkende reisemål, og antall bestilinger er nesten fordoblet sammenlignet med samme tid i fjor. Derfor velger TUI å utvide med åtte nye destinasjoner nå i høst. Fra før har det vært mulig å reise til Florida og New York.

Nå er det også mulig å bestille reiser til Los Angeles, Boston, San Diego, San Fransisco, Chicago, Las Vegas, Washington og New Orleans.

New Orleans er en av åtte nye destinasjoner i TUIs USA-portefølje (Bildekilde: TUI Group)

Disse destinasjonene er mest populære

Reiseselskapet TUI er mest kjent for å tilby klassiske charterdestinasjoner, men er på en strategisk vekstreise, hvor målet er å tilby alle typer reiser. Utvidelsen i USA er et ledd i dette arbeidet. TUI har nå et reisetilbud til over 100 destinasjoner verden over. 

– Vi følger etterspørselen på markedet veldig tett og investerer og utvider porteføljen vår fortløpende. USA er et stort og mangfoldig land som mange nordmenn drømmer om å reise til eller ønsker å reise tilbake til. Det er veldig moro at vi nå kan tilby reiser til så mange byer, hvor det venter unike opplevelser. Jeg var selv i Las Vegas i sommer, og det er jo noe helt annet enn en solferie til Florida, sier kommunikasjonssjef i Norge, Anne Mørk-Løwengreen.

Anne Mørk-Løwengreen (Bildekilde: TUI Group)

Det er oktober, november og desember som er de mest populære avreisemånedene for nordmenn til USA. Foreløpig er det de klassiske reisene til Miami og Orlando i Florida og Los Angeles som er mest populære. 

Fleksibilitet og trygghet gir konkurransefordel

– Det blir spennende å se hvordan dette bildet endrer seg etter hvert som det blir mer kjent at man har muligheten til å utforske så mange ulike byer og delstater. New Orleans frister meg veldig med sin rike matkultur, musikk – og kulturliv. Det er jo en drøm å oppleve Mardi Gras-festivalen, sier Mørk-Løwengreen.

Det blir stadig mer populært å bestille sin egen pakkereise, noe som gir fleksibilitet og muligheten til å skreddersy reisen etter egne behov. Samtidig som man får mye av den samme tryggheten som en klassisk charterreise gir.

I USA kan du nyte strandlivet for eksempel på Miami Beach i Florida (bildet) eller i San Diego i California (Bildekilde: TUI Group)

Opplevelser er i fokus i USA

Det er ikke bare reisen din som kan bestilles på forhånd. TUI har også en egen digital plattform, hvor opplevelser og attraksjoner kan planlegges før avreise. 

– Mange av våre USA-reisende velger for eksempel å bestille billetter til populære attraksjoner via vår opplevelsesplattform, inkludert inngang til Walt Disney World eller Frihetsgudinnen. Å bestille leiebil er også vanlig, sier Tommy Serban, kommersiell direktør i TUI.

Nye TUI-destinasjoner til USA høsten 2023

  • Los Angeles
  • Boston
  • San Diego
  • San Fransisco
  • Chicago
  • Las Vegas
  • Washington
  • New Orleans

Flere relaterte nyheter finner du HER, HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Winter Wondeland: Full vinter i februar 2024. Her tatt under World Cup for herrer i Kvitfjell (Foto: Alpinco)

Europa ser til Norge og Gudbrandsdalen

(pressebilde: visitmalta.com)

Malta tilbyr dykkerforhold i verdensklasse

(bildekilde: Hotels.com)

Hotels.com gir en oversikt over de beste hotellene for å feire Verdens Latterdag

Pool-dekk - Wonder of the Seas - Cruiseskip - RCI - Royal Caribbean

Royal Caribbean tilbyr opplæring til havs

Illustrasjon av hydrogenferjene som skal bygges (Bilde: The Norwegian Ship Design)

Verdens to største hydrogenskip skal bygges i Norge