logo-white

TUI lanserer charterreiser til Boa Vista

Øygruppen Kapp Verde blir stadig mer populær destinasjon blant nordmenn. Vinteren 2024/25 lanserer TUI en ny charterreise til øya Boa Vista. 

Bestillinger til Kapp Verde har økt med 20 % i vinter, så øygruppen blir stadig mer populær blant nordmenn. Fra og med vinter 24/25 kan du velge om du vil reise til øya Sal eller det nye reisemålet Boa Vista (Bildekilde: TUI Group)

Vinteren i Norge er lang og ofte kald, så det er ikke så rart at mange nordmenn prioriterer en vinterreise veldig høyt. Gran Canaria er fortsatt storfavoritten om vinteren, men nå ser TUI en økning på 20 % i bestillingstallene for øygruppa, Kapp Verde.

Fram til nå har øya Sal vært alene som reisemål på destinasjonen Kapp Verde. Nå lanserer TUI også charterreiser fra Oslo til øya Boa Vista neste vintersesong 2024/25.

Neste vinter flyr du med TUIs eget flyselskap TUI Fly. Flåten består hovedsakelig av Boing 737 Max som er en flytype som er moderne, mer romslig, stillegående og har 14 % lavere drivstofforbruk enn eldre flytyper. 

Nordmenn stresser ned på Kapp Verde

– Det er moro at stadig flere nordmenn oppdager øygruppa i Atlanterhavet rett utenfor kysten til Senegal. Livsmottoet «No Stress» passer jo fint før eller etter en hektisk julefeiring hjemme, sier kommunikasjonssjef, Anne Mørk-Løwengreen i TUI Norge. 

Sammenlignet med i fjor, øker bestillingene til alle vinterreisemålene på charter i år.

– Nå som vi fra og med vinteren 24/25 også tilbyr charterreiser til Boa Vista i tillegg til Sal på Kapp Verde, regner vi med at interessen bare vil øke, legger Mørk-Løwengreen til. 

Du kan velge mellom mange ulike opplevelser på Kapp Verde, enten du foretrekker å oppleve øygruppa fra sykkelsetet, hesteryggen eller med båt (Bildekilde: TUI Group)

Fem gode grunner til å reise til Kapp Verde

1. Reisetid på under 10 timer

Reisetiden er kun noen timer lenger enn til Kanariøyene. Tidsforskjellen fra Norge er også liten, kun 3 timer i sommerhalvåret og 2 timer i vinterhalvåret, så du slipper å slite med “jetlag”.

2. Tropisk klima og solgaranti

Kapp Verde har tropisk klima med en gjennomsnittlig dagtemperatur på 25 grader. Været er mildt og solrikt hele året, og det er ekstremt sjelden at det regner. Den gjennomsnittlige dagtemperaturen svinger mellom 24 grader om vinteren og 30 grader om sommeren. 

3. Du kan kjøre firhjuling i ørkenen

Enten du er ute etter å slappe av eller ønsker en aktiv ferie, er Kapp Verde midt i blinken. Her kan du utforske Viana-ørkenen på firhjuling eller på hesteryggen. Foretrekker du aktiviteter til havs kan du i stedet dra på seilsafari med katamaran for eksempel. Velger du en TUI-Collection aktivitet, støtter du vårt bærekraftsarbeid  og prosjektene til TUI Care Foundation samtidig. 

4. Stranda er din nærmeste nabo

Uansett hvor du bor, har du alltid en myk sandstrand som nærmeste nabo og en palme å søke tilflukt under, når du blir lei sola. 

5. En stressfri sone

Uansett hva du velger å gjøre i løpet av ferien din, vil skuldrene automatisk senke seg – det er tross alt #nostress å være på Kapp Verde. Er det aktiviteter som gir deg mindre stress, kan du jo teste ut kitesurfing? 

Les mer om Kapp Verde HER

Les også: Kapp Verde – Nordmenns nye vinterfavoritt

Flere nyheter om TUI og Kapp Verde finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Topp ti reisemål fra Norge – 270 000 Norwegian-passasjerer til Spania

Havila Castor - Hjørundfjorden - Sunnmøre - Møre og Romsdal

Havila utvider sesongen i Geirangerfjorden

Sotaventolagunen på Fuerteventura, Kanariøyene (Foto: Spanias Turistkontor)

Spania har flest miljømerkede strender

(Foto: Mikko Ryhänen / Finnair)

Finnair åpner ny og oppgradert lounge på Helsingfors – Vanda

Italiensk mat er nordmenns favoritt, viser ny undersøkelse  (Bildekilde: Ticket)

Det beste matlandet å besøke