logo-white

Kapp Verde – Nordmenns nye vinterfavoritt

Mottoet på Kapp Verde er «No stress», og med charterreiser direkte til den afrikanske øynasjonen er et stressfritt paradis nærmere enn noen gang.

Den lille feriebyen Santa Maria består hovedsakelig av to brosteinsgater med barer, restauranter og småbutikker (Bildekilder: Ving/Spies)

Kapp Verde ligger bare et par timer sør for Kanariøyene. Øya Sal, som Ving selger reiser til, består for det meste av fine strender, så øya er perfekt for nordmenn som vil ha en varm og solsikker ferie i vintermånedene.

– Her trenger du heller ikke å tenke på verken store tidsforskjeller eller jetlag, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Siri Røhr-Staff (bildekilde: ving.no)
Avslappet atmosfære

Selv ble hun svært positivt overrasket over den lille øya, og den lille feriebyen Santa Maria, som hovedsakelig består av to parallelle brosteinsgater med restauranter, barer og små butikker.

– Sal har superfine strender, fantastisk hyggelige mennesker og et bra utvalg av restauranter. Her råder er en herlig miks av afrikanske, karibiske og europeiske tendenser og en lystig og avslappet atmosfære, sier hun.

Morabeza på øya Sal (Bildekilder: Ving/Spies)

Raskt vekst

Norges største reisearrangør åpnet salget for reiser til Kapp Verde i desember 2017, men destinasjonen har allerede rukket å bli svært populær.

– Ja, salget har gått over all forventning. Det tar ofte litt tid å etablere nye reisemål, men det virker som om nordmenn har ventet på nye charteralternativ på vinteren, for bestillingene tikker inn, sier Røhr-Staff.

Direkte fly

Det er definitivt soling og bading som står i sentrum på Kapp Verde. Strendene er brede, finkornede og gyllengule med turkisblått vann — og de strekker seg rundt hele øya. Vannet er også mye varmere enn på Kanariøyene. Når du reiser med Ving flyr du direkte frem og tilbake, med unntak av et lite stopp i Gøteborg på utreisen for å plukke opp svenske gjester.

– I tillegg er du dekket av pakkereiseloven, og du kan glede deg over kunnskapsrike reiseledere i umiddelbar nærhet. Det er noen av fordelene med å bestille en charterreise, tipser Røhr-Staff.

Flere saker om Ving finner du HER – og om Kapp Verde HER

Det er sol og bad som står i sentrum på Kapp Verde. Ikke rart når strendene ser slik ut! (Bildekilder: Ving/Spies)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

KLM-landing på Sola (foto: ©otoerres)

KLM will fly to adventurous Finnish Lapland

Avgangshall - Oslo lufthavn - Gardermoen - 2022

78 prosents økning på Avinors lufthavner

Solnedgang - Fuglereservat - Våtmark - Huntington Marsh - Huntington Beach State Park - Sør-Carolina - USA

Fuglekikking i Sør-Carolina

Elbilferie - Europa - 2022 - Elbilforeningen

Rekordmange elbilister på Europaferie

GTM - Germany Travel Mart - 2023 - Essen - Ruhr

GTM 2023 skal arrangeres i Essen