logo-white

TravelMatch 2022 flyttes til mars

TravelMatch 2022 flyttes fra 13. januar til 3. mars. Årsaken er Omikron-utbruddet og den uvissheten det fører med seg. Smittesituasjonen, både internasjonalt og i Norge, bidrar til at det er vanskelig å gjennomføre et arrangement som TravelMatch Norway. Derfor flyttes arrangementet til den 3. mars 2022.

TravelMatch - 2016 - Telenor Arena
TravelMatch er Norges største B2B workshop for utgående trafikk. Bildet fra 2016-utgaven som ble arrangert i Telenor Arena (foto: ©otoerres)

– Dette er svært beklagelig, men for øyeblikket uunngåelig, sier prosjektleder Arne Sundt-Bjerck.

TravelMatch 2022 er et internasjonalt arrangement, med deltagere fra en rekke land, hvorav noen deltagere fra land utenfor Europa ikke slipper inn i Norge.

Les også: TravelXpo utsettes (desember 2021)

Dessuten er det svært mange land i Europa som har et voldsomt smittetrykk, og som derfor innfører restriksjoner av ulike slag, og for enkelte innebærer det også at de frarådes reiser ut av landet den nærmeste tiden.

– Vi har derfor merket stor uro blant våre samarbeidspartnere den siste tiden, sier Sundt-Bjerck.

– Det faktum at situasjonen igjen går sterkt ut over aktiviteten og inntjeningen i den internasjonale reiselivsnæringen, skaper ytterligere problemer.

Mange er også skeptiske til de stadige og kortsiktige endringene i klassifisering av land, innreisebetingelser, testing og faren for karantene, og de føler ikke at de lenger fullt ut kan være trygge på å unngå problemer selv om de har vaksinepass.

Dessuten kommer det også til nye restriksjoner i Norge, som vil skape problemer for et arrangement som dette. Ikke minst gjelder dette gjeninnføringen av antallsbegrensning og kohorter på maksimum 200 personer, noe som ikke vil kunne fungere foret arrangement som TravelMatch. Bedre blir det ikke av begrensninger i forhold til servering og muligheter for mingling.

– Derfor var det ikke lenger noen vei utenom en utsettelse, sier Sundt-Bjerck.

– Imidlertid presiserer vi at det er snakk om en utsettelse, fordi vi ønsker å bidra til å få fart i den internasjonale reiseaktiviteten igjen så raskt som mulig, og vi håper at situasjonen er under kontroll og at den er langt bedre innen vi kommet til mars

Selv om det nå er snakk om å ta to skritt tilbake, nok en gang, er TravelMatch på offensiven, og arrangøren føler seg helt trygge på at interessen for arrangementet er minst like stor som tidligere når forholdene endrer seg i riktig retning.

Les også: Mange muligheter for kjøperne på TravelMatch 2022! (november 2021) – TravelMatch 2021 går online – TravelMatch 2021 – en ny start for internasjonalt reiseliv

Les mer om TravelMatch HER – Flere nyheter og artikler om TravelMatch finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Allt på Sjön - Båtmesse - Gustavsberg - Stockholm - Sverige

Sweboats flytande båtmässor är tillbaka

Velkommen ombord - Vannmelom - Celebrity Solstice - Cruiseskip

Få vinterferien i hus – spar over 60 prosent på cruise

Familie - Båt - Kihnu - Pärnu fylke - Rigabukten - Estland

Øyhopping i Estland

Premiere - Oslo - London New York - Norse Atlantic Airways - august 2022

Norse med premiere på Oslo – London – New York

Aurlandsdalen - Sogn og Fjordane - Vestland - DNT

Nordmenns nye turfavoritter