logo-white

To priser til Norwegian under Grand Travel Awards

Norwegian ble stemt frem som Årets flyselskap innenriks og Årets europeiske flyselskap i den norske utgaven av Grand Travel Awards. Det er reiselivsbransjen selv som stemmer frem sine favoritter.

Fra venstre: Eldbjørg Vigerust Vinjar, Lars Sande, Jonas Sørensen, Lise Finjarn, Lauend Poncin, Kirsten Jeppesen, Ståle Zahl (Foto: Norwegian)

– Tusen takk til alle som har stemt på oss. Det er en ære å motta prisen på vegne av alle ansatte i Norwegian. Jeg er stolt av å være en del av et team som jobber utrettelig for å levere på gode opplevelser fra bestilling av reisen til den er gjennomført. Vi er i god driv fremover med høy punktlighet, anerkjent kundeservice og et stadig voksende tilbud av spennende og populære reisemål til kundene, sier Ståle Zahl, salgsdirektør for forretningsmarkedet i Norwegian.

Årets flyselskap innenriks og Årets europeiske flyselskap

Grand Travel Awards ble arrangert for 29. gang, og er blant de mest prestisjetunge arrangementene i norsk reiseliv. Norwegian er stemt frem av ansatte i reisebyråer.

Norwegian er i dag det største norske flyselskapet, og er et av Europas ledende lavprisselskaper med over 4700 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa, og opererer fra baser i hele Norden og andre steder i Europa. Norwegian har siden oppstarten i 2002 ønsket rundt 340 millioner passasjerer velkommen om bord.

Cirium* sin luftfartsstatistikk for 2023 viste nylig at Norwegian var det mest punktlige flyselskapet i Norden og i toppsjiktet i hele Europa.

Norwegian har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker ny teknologi for vær- og vinddata som gir mer effektive flyvninger og sparer drivstoff.

Kilder: Cirium* / Grand Travel Awards/ Travel News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Emirates Boeing 777-300ER på Oslo lufthavn Gardermoen (foto: ©otoerres)

Historisk ørkenstorm påvirker flytrafikken i Dubai

(Foto: TUI)

Salget av fleksible reiser til sol og bad går i taket

Kostnadsexplosion för skadereparationer i Norge

Golf - Mallorca - Balearene - Spania

Spill golf hele året på Mallorca

Frilager er en utstyrssentral som har alt til turen. Du som privatperson, skole, lag eller organisasjon kan leie kano, telt, fiskeutstyr, turutstyr, kajakk, skiutstyr, skøyter og mye mer (Foto: Marius Dalseg)

Enklere å låne utstyr til friluftsliv