logo-white

Thon Hotel Skeikampen jubler over snøen

Skeikampen har fått 30 centimeter nysnø og har nå 60 kilometer med oppkjørte langrennsløyper. – Det er sjelden vi får så store mengder snø så tidlig i sesongen og på så kort tid, sier hotelldirektør Lars S. Pettersen.

Alpinanlegget på Skeikampen skal etter planen åpne 11. november. Allerede nå kan man forhåndskjøpe heiskort på nett. (bildekilde. thonhotels.no)

– Vi er glad for at vintersesongen er i gang allerede på Skeikampen. Vi ønsker langrennsentusiaster, stamgjester og nye gjester velkommen til Thon Hotel Skeikampen. Store deler av hotellet er nettopp pusset opp, og vi er kjempefornøyd med at langrennsløypene er åpne, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Thon Hotel Skeikampen har 83 hotellrom, restaurant, bar og velværeavdeling med boblebad, badstuer og kuldekulp.(screenshot: skeikampen.no)

Thon Hotel Skeikampen gleder seg over det tidlige snøfallet med ca. 25-30 centimeter med nysnø.

– Det er sjelden vi får så store mengder snø så tidlig i sesongen og på så kort tid. På Skeikampen har vi nå 60 kilometer med oppkjørte langrennsløyper – for både klassisk og skøyting. Vi er blant de aller første destinasjoner i Norge som er klar til skisesongen. I en stor kåring i VG ble Skeikampen nylig stemt frem som et av fremtidens beste hytteområder i Norge. Nå jobber vi døgnet rundt for å pakke snøen i løypene og sørger for at Skeikampen blir Norges beste skidestinasjon, sier Lars S. Pettersen som er hotelldirektør på Thon Hotel Skeikampen.

Thon Hotels har også 66 leiligheter som ligger i umiddelbar nærhet til både alpinanlegg og langrennsløyper (bildekilde. thonhotels.no)

Thon Hotel Skeikampen åpnet dørene 20. oktober og opplever pågang allerede.

– Vi har allerede rukket å ha en konferanse og et bryllup på hotellet etter at vi åpnet for sesongen. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på både mat, interiør og service. Det er flere helger som begynner å bli fullbooket allerede. I tillegg til hotellrom tilbyr vi leiligheter med kjøkken, sier Pettersen.

Thon Hotel Skeikampen har 83 hotellrom og 66 leiligheter som ligger i umiddelbar nærhet til alpinanlegg og langrennsløyper. På hotellet er det restaurant og bar, velværeavdeling med boblebad, kuldekulp og badstuer, samt konferansesenter. Det er gratis parkering.

Alpinbakken på Skeikampen åpner 11. november, og allerede nå kan gjester forhåndskjøpe heiskort på nett her. Les mer HER

Les mer om Thon Hotel Skeikampen HER – Les mer om Skeikampen HER

– Det er sjelden vi får så store mengder snø så tidlig i sesongen og på så kort tid. På Skeikampen har vi nå 60 kilometer med oppkjørte langrennsløyper — for både klassisk og skøyting, sier Lars S. Pettersen som er hotelldirektør ved Thon Hotel Skeikampen. (bildekilde. thonhotels.no)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Oslo lufthavns lounge på utland har gjennomgått omfattende oppussing (Foto:  Avinor)

Oslo lufthavns lounge på utland pusset opp

Hannover: Slott Herrenhausen med Herrenhausen hager, "Großer Garten" med fotene (Foto: ©HMTG / Hars Gerhardts)

Hannover – en by av superlativer

(Foto: Spanias Turistkontor)

På jakt etter et unikt venue i verdens mest ettertraktede møtedestinasjon?

World of Volvo åpnet dørene søndag den 14. april 2024 (Foto: World of Volvo)

Gøteborg ønsker velkommen til nye World of Volvo

(Foto: Johner)

Sikkerhet på hjul: Lovpålagt forsikring for elsparkesykler