logo-white

Strawberry fullfører utrullingen av Mews som brukes på 230 hoteller i Norden

Mews, den markedsledende skybaserte tjenesten for hotellbransjen, har fullført en vellykket utrulling av sitt Property Management System (PMS) på tvers av hele Strawberrys hotellportefølje. Strawberry har allerede håndtert over 2,5 millioner bestillinger gjennom Mews, og i dag bruker 9000 ansatte ved nesten 230 av gruppens hoteller Mews, noe som sikrer brukervennlighet og samsvar for alle Strawberrys ansatte.

Resepsjonen Clarion Hotel Draken i Gøteborg (bildekilde: strawberry.no/mews)

Strawberry, som er et av Nordens største hotellkonsern, har valgt å gå over til Mews’ skyløsning på grunn av plattformens fleksibilitet, skalerbarhet og sikkerhet. Hotellgruppens varemerker omfatter Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel og Clarion Collection Hotel, i tillegg til ca. 40 uavhengige hoteller, som alle ønsker gjester velkommen via Mews-plattformen.

– Denne overgangen har vært en viktig del av vår kontinuerlige satsing på innovasjon, og vi er glade for at hele hotellporteføljen vår nå er basert på Mews, sier Eirik Bogsnes, konserndirektør i Strawberry.

– Teamene våre har raskt tilpasset seg den nye programvaren, noe som er et bevis på hvor brukervennlig den er, og løsningen har allerede hatt stor innvirkning på driften og gjesteopplevelsene.»

Siden Strawberry flyttet sitt første hotell til Mews, har de allerede håndtert over 2,5 millioner reservasjoner via PMS. Ett av tre hoteller bruker Mews Kiosks som en enkel selvbetjeningsløsning for innsjekking der gjestene i gjennomsnitt bruker to og et halvt minutt per økt, inkludert kjøp av oppgraderinger ved kiosken.

– Å implementere Mews på tvers av 200 eiendommer var en enorm oppgave, ettersom hvert hotell også bruker en rekke integrasjoner som måtte overføres sømløst, sa Kari Anna Fiskvik, teknologidirektør ved Strawberry.

– I løpet av denne overgangen har vi oppdatert vårt tekniske økosystem og rekonstruert over 20 forskjellige systemer for å få maksimalt utbytte av Mews’ Marketplace. Alle de involverte teamene gjorde en enestående jobb i overgangsperioden, og sørget for at den høye standarden på hotelldriften ble opprettholdt.»

Hvert Strawberry-hotell er i gjennomsnitt tilkoblet til 15 aktive integrasjoner, noe som understreker viktigheten av enkle og pålitelige forbindelser via Mews. Strawberry brukte Mews Open API til å bygge tilpassede forbindelser til en rekke skreddersydde verktøy, i tillegg til å koble seg til ledende programvareløsninger for hotelldrift via Mews Marketplace.

– I løpet av de siste to årene har vi blitt godt kjent med Strawberry-teamet, og deres åpenhet for nye måter å jobbe på og engasjement for å levere bemerkelsesverdige gjesteopplevelser er en inspirasjon, sier Matt Welle, administrerende direktør i Mews.

– Jeg er begeistret over at alle hotellene nå bruker Mews. Vi går en spennende fremtid i møte.»

Les også: Strawberry overfører hotell nummer 100 til Mews Hospitality Cloud

Flere nyheter om Strawberry finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Topp ti reisemål fra Norge – 270 000 Norwegian-passasjerer til Spania

Havila Castor - Hjørundfjorden - Sunnmøre - Møre og Romsdal

Havila utvider sesongen i Geirangerfjorden

Sotaventolagunen på Fuerteventura, Kanariøyene (Foto: Spanias Turistkontor)

Spania har flest miljømerkede strender

(Foto: Mikko Ryhänen / Finnair)

Finnair åpner ny og oppgradert lounge på Helsingfors – Vanda

Italiensk mat er nordmenns favoritt, viser ny undersøkelse  (Bildekilde: Ticket)

Det beste matlandet å besøke