logo-white

Har startet forsalget av flybilletter

Klokken 12.00 mandag 31. mai, startet flyselskapet Flyr forsalget av flybilletter til sine første destinasjoner fra Oslo: Tromsø, Bodø, Harstad/Narvik, Trondheim, Bergen, Alicante, Malaga og Nice.

Flyr - Boeing 737-800 - Design: Unfold
Flyr har valgt flytypen Boeing 737-800. Her med designen til det nye norske flyselskapet. (Illustrasjon: Unfold)

De første dagene kan kunder som abonnerer på selskapets nyhetsbrev bestille billetter, mens nettbutikken gradvis åpnes for alle i takt med at splitter nye salgssystemer, basert på helt ny teknologi, rulles ut.

– Endelig kan vi starte forsalg av flybilletter. Vår salgsløsning som er basert på ny teknologi rulles nå gradvis ut, og vi velger denne tilnærmingen for å sikre at stor pågang ikke hindrer kundene fra å bestille billett til sin favorittdestinasjon. Vi garanterer at det skal være godt med introduksjonstilbud tilgjengelig når vi om noen dager åpner opp for at alle kan kjøpe sin første Flyr-billett, sier administrerende direktør Tonje Wikstrøm Frislid i Flyr.

Tonje Wikstrøm Frislid - direktør - Flyr
Administrerende direktør i Flyr, Tonje Wikstrøm Frislid. (Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen)

Nærmere 10.000 abonnerer på nyhetsbrevene fra Flyr og det er disse som nå får tilsendt en e-post med informasjon om hvordan man kan bestille flybilletter.

Første flygning tar av fra Oslo mot Tromsø onsdag 30. juni klokken 11.35. Dagen etter går de første flygningene til Bodø og Harstad/Narvik. Fra 16. august starter flygninger fra Oslo til Bergen og Trondheim, og fra 21. august starter de første utenlandsflygningene til Alicante, Malaga og Nice fra Oslo.

– Kolleger og samarbeidspartnere kribler etter å komme i gang, og ikke minst opplever vi stor interesse og mye engasjement fra folk som vil ut og reise. Vi ser fram til å ønske velkommen om bord til vår første flygning fra Oslo til Tromsø og til framtidige turer med oss i Norge og Europa, sier Wikstrøm Frislid.

Viktig milepæl

Mandag 31. mai er en stor milepæl i Flyr-historien, tett fulgt av neste milepæl om en snau måned når første fly tar av. 

– Målet vårt er å gjøre flyreiser enklere for folk, som blant annet betyr at du ikke skal måtte forholde deg til en jungel av gebyrer. Hos oss kan du for eksempel endre reisetidspunkt uten ekstra kostnader. Og en bagasje er en bagasje når du reiser med oss, uansett om du har med deg en koffert, golfbag eller ski, og det tror vi mange kommer til å sette pris på, fortsetter Wikstrøm Frislid.

Flyrs første fly av typen Boeing 737-800 ankommer snart Norge og driftstillatelsen vil være på plass i god tid før 30. juni. Selskapet skal utvide antall fly og destinasjoner i takt med etterspørselen.

Flyr - Boeing 737-800 - Design: Unfold
Flyr skal bruke Boeing 737-800 på sine ruter i Norge og Europa. Her med designen til det nye norske flyselskapet. (Illustrasjon: Unfold)

Selskapet har nå 67 ansatte og mange har solid erfaring fra norsk luftfart. Selskapet skal ha om lag 350 medarbeidere innen utgangen av året. Det har vært tusenvis av søkere til et begrenset antall stillinger.

Flere nyheter og artikler om Flyr finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Bydelen Alfama i Lisboa - hovedstaden i Portugal (Fotokilde: Qatar Airways)

Qatar Airways gjenopptar Lisboaruten

Hundespann ankommer båten i isen i Tempelfjorden på Svalbard. "Båten i isen" var i sin tid et nytt og innovativt reiseprodukt på øygruppen (Foto:  Basecamp Explorer Spitsbergen)

Arktisk eventyrer fyller 25 år

Norsk F-35 på Evenes flystasjon under Cold Response 2022 (Foto: Ole Andreas Vekve, Forsvaret)

Økt militær flyaktivitet ut fra Evenes flystasjon

Från Gimo herrgård i Östhammars kommun (Bildkälla: Countryside Hotels)

Fem svenska hotelltrender 2024

Vårstemning i Paris (foto: ©otoerres)

Reiselivsmagasinet på RadioRiksOslo torsdag 22. februar 2024