logo-white

Spennende turer for deg som reiser på budsjett

Det har kanskje aldri vært flere grunner til å reise til utlandet for å oppleve store sportsprestasjoner enn i 2022. Enten du er opptatt av norske fotballhelter i Premier League, at Casper Ruud forsvarer Norge sin ære i en tennisturnering eller vil oppleve imponerende golfbaner og Viktor Hovland i aksjon, så er mulighetene mange.

Flyvinge - skyer - solnedgang - ICS-Digital
Lavprisselskapenes inntreden har i løpet av noen få år endret våre flyvaner (Photo by Tom Barrett on Unsplash)

Europeiske destinasjoner er bare en kort flytur unna

De siste par årene har brakt med seg mange endringer i flybransjen. En av de største endringene er hvordan lavprisselskaper som Ryanair, Wizz Air og easyJet har endret måten vi flyr på sammenlignet med tidligere. I dag er det lekende lett å komme seg direkte fra a til å ved å fly med lavprisselskapene som flyr direkte mellom mindre flyplasser. Et godt utgangspunkt kan være Oddsnet hvor du finner en oppdatert oversikt over de siste tilbudene og vilkår for bonuser.

Gate - historisk by - Sør-Europa - ICS-Digital
Lave flypriser har åpnet mange nye og spennende destinasjoner for oss nordmenn (Photo by Timo Stern on Unsplash)

Fra Norge kan du for eksempel fly med Wizz Air til en rekke interessante destinasjoner i Øst-Europa, slik som Skopje, Sarajevo eller Tirana. Ryanair på sin side tar deg billig fra Oslo Gardermoen eller Torp til London Stansted, nord for den engelske hovedstaden. Herfra er det en kort togtur inn til sentrum av verdensmetropolen, hvor du finner hjemmearenaene til kjente lag som Arsenal, Tottenham, Chelsea og Fulham.

Det er med andre ord svært enkelt for deg som vil kose deg med engelsk toppfotball å komme seg til London. Du kommer deg også nordover til en rimelig penge med tog eller buss, hvis du heller vil få med deg et lokalt derby slik som Haaland sitt Manchester City mot Manchester United eller lignende.

Muligheter for tipping ute på reise

Det har aldri vært enklere å la seg underholde med tipping på odds eller sport når du er på farten, eller sjekke oddstips hos tipssider som oddsnet.com. En rekke flyselskaper slik som Norwegian, SAS eller British Airways tilbyr Wi-Fi ombord i sine fly slik at du fint kan utforske det omfattende tilbudet av tipping, samtidig som at du er oppe i luften. Dette gjør det mulig å spille på lengre reiser fra Norge eller få med seg spesifikke fotballkamper hvis du ønsker å spille på disse.

Gode muligheter til å reise lengre fra Norge

Det er ikke bare enkelt å fly til en rekke europeiske destinasjoner fra Norge, det har blitt stadig flere aktører som tar deg direkte over Atlanteren hvis du ønsker å få med deg golf på PGA-turen, hvor du kan få oppleve Viktor Hovland eller andre medlemmer av golf-eliten. Hvis du heller er interessert i tennis, så finnes det direkteruter fra Gardermoen til destinasjoner slik som Qatar med sin Doha Open eller du kan få med deg New York Open. 

Selskaper som Norse Atlantic Airways og SAS flyr direkte fra Gardermoen til USA-destinasjoner som Newark eller Fort Lauderdale, noe som gjør det enkelt å reise videre på det amerikanske nettverket for innenriksflyginger til andre byer som Chicago, Miami eller Los Angeles.

Flypassasjer - venting - Flyplass - ICS-Digital
Lavere flypriser gir flere reisemuligheter – og ventetimer på flyplassene (Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash)

Unike fordeler og penger spart

Prisene på flyreiser har falt sammenhengende over mange år, noe som gjør at det er enklere å unne seg litt ekstra luksus på reisen eller kose seg med god mat. For deg som har interesse for sport, så kan billigere billetter også bety bedre muligheter for å benytte seg av tipping på nett og kasinoer. Det finnes en rekke nettsteder som tilbyr en oversikt over bonuser og markedet for tipping. Dette gjør det enda enklere for deg som liker å ta med spilleopplevelsen i lomma eller som vil kunne slappe av med tipping inne på hotellet etter en lang dag med utflukter og opplevelser.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(bildekilder: travelsouth.visittheusa.com/related.dk)

Historisk gangsterbar i Arkansas

Dagens elbilister er i mye større grad klare på at deres neste bil blir en elbil uansett. For dagens diesel- og bensinbilister er kjøpspris mye mer avgjørende (Foto: NAF)

Elbilinteressen flater ut

MS Richard With - Trollfjorden - Hurtigruten - Kystruten Bergen - Kirkenes

Hurtigruten Foundation vil støtte prosjekter langs kysten

Padling i Glaskogen naturreservat (Foto: Visit Årjäng)

Åtte kortreiste naturopplevelser i Värmland

Akbar Al Baker (til v.) takker for prisen. Det nasjonale flyselskapet i Qatar mottok ytterligere tre priser: 2024 APEX World Class Award, APEX Award for Beste Underholdning i Midtøsten, og APEX Award for Global Beste Mat & Drikke (Fotokilde: Qatar Airways)

APEX CEO Lifetime Achievement Award til Akbar Al Baker, CEO Qatar Airways