logo-white

Spa og velvære på Balearene

Trenger du en pause fra hverdagen med spa og velvære, er Balearene et opplagt valg. Her sørger Middelhavet og det milde klimaet sammen med spa, velvære og yoga for at både kropp og sinn får roet ned. Mallorca er det blant annet et spahotell med spesielt mineralvann, mens Formentera arrangerer en zenfestival i oktober. Hvis du elsker yoga, er Ibiza stedet – og Menorcas UNESCO-anerkjente natur er perfekt for fredelige meditasjonsturer.

Stadig flere reisende ønsker å leve en sunn og balansert livsstil – også på ferie. Og på Balearene er det rikelig med muligheter til å ta vare på både kropp og sinn mens du er på ferie og nyter det gode været, den vakre naturen og den lokale maten.

Øyene huser også flere ulike spa- og velværesentre med innovative behandlinger og aktiviteter – uansett om du ønsker å bo i nærheten av bølgebruset eller i rolige omgivelser midt på fjellet. Nyt for eksempel tyrkiske bad, termalbad, saltvannsbad eller såkalt hydromassasje. Flere steder serveres også spesielle detox-menyer, selvfølgelig med fokus på lokale råvarer.

Les mer om helseferietilbudet på Balearene HER og HER (ekstern lenker)

På Mallorca kan du for eksempel oppleve de gunstige effektene av naturlig kildevann på Fontsanta Hotel, som ligger på sørspissen av øya. Vannet i dette spaet skiller seg fra andre steder på Balearene ved å ha en helt spesiell naturlig mineralsammensetning med 25,34 g/l.

De primære mineralene er klor- og natriumsalter. Samtidig inneholder vannet magnesium, kalsium, svovel, fluor og kalium, som har en rekke positive effekter på kroppen – blant annet på huden og blod- og lymfesirkulasjonen.

På Menorca kommer det også flere og flere hoteller og landlige overnattingssteder hvor du kan nyte spa- og velværefasiliteter. Dette kan passende kombineres med meditative turer i Menorcas natur, som er klassifisert av UNESCO som et biosfærereservat.

Les mer om naturopplevelser på Balearene HER (ekstern lenke)

Er du nysgjerrig på helhetlig trivsel, kan du 14.-16. oktober bli med på festivalen Formentera Zen på Formentera. Her kan du lære mer om positiv psykologi, ernæring, dans, yoga, nevrovitenskap, søvn og meditasjon. Festivalen avvikles på Hotel Gecko & Beach Club, som ligger i rolige og naturskjønne omgivelser.

Les mer om festivaltilbudet på Balearene HER (ekstern lenke)

Nå om dagen er det vanskelig å snakke om velvære uten å nevne yoga. Og her er Ibiza stedet. Så snart du går av flyet, blir du slått av øyas spesielle tilbakelente stemning. Her er et stort utvalg opplevelser med yoga, meditasjon, detox, spa og velvære.

Ønsker du den fulle opplevelsen, kan du bestille et yogaretreat, hvor du gjennom yoga og meditasjon får muligheten til å oppnå en dypere tilknytning til deg selv. Det er flere forskjellige instruktører som jevnlig holder retreater rundt om på øya.

Les mer om Balearene, som omfatter øyene Formentera, Ibiza, Mallorca og Menorca, HER

Les flere reisetips, nyheter og artikler om Balearene HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Oslo lufthavns lounge på utland har gjennomgått omfattende oppussing (Foto:  Avinor)

Oslo lufthavns lounge på utland pusset opp

Hannover: Slott Herrenhausen med Herrenhausen hager, "Großer Garten" med fotene (Foto: ©HMTG / Hars Gerhardts)

Hannover – en by av superlativer

(Foto: Spanias Turistkontor)

På jakt etter et unikt venue i verdens mest ettertraktede møtedestinasjon?

World of Volvo åpnet dørene søndag den 14. april 2024 (Foto: World of Volvo)

Gøteborg ønsker velkommen til nye World of Volvo

(Foto: Johner)

Sikkerhet på hjul: Lovpålagt forsikring for elsparkesykler