logo-white

Sommerro kåret til Beste Hotell i Norge

Sommerro tok med seg den gjeve prisen “Beste Hotell i Norge” under årets norske Grand Travel Awards.

Hotelldirektør André Julseth med diplomet sammen med glade medarbeidere under årets Grand Travel awards i Oslo (bildekilder: strawberry.no/nordichotels.com)

Grand Travel Awards, en høyborg innen reiseliv- og hospitality, har hedret Sommerro som et strålende eksempel på enestående gjestfrihet. Hotellet, som har vevd sin sjel inn i hver minste detalj, har på kort tid blitt Oslos nye ‘hot spot’. Den prestisjetunge utmerkelsen som Beste Hotell Norge, markerer resultatet av hardt arbeid og dedikasjon fra alle avdelinger på huset.

I fem år pågikk renoveringen av art deco-bygget Oslo Lysverker og Sommerro-kvartalet. Aspelin Ramm og Strawberry Brothers kjøpte bygget i 2017, og etter omfattende renovering og utbygging i samarbeid med Byantikvaren ble Sommerro klart for åpning i september 2022.

Sommerro huser i dag seks restauranter, to barer, 231 hotellrom og suiter, møte- og selskapslokaler, kulturscenen Lysverket scene og 1400 km2 med moderne behandlingsrom, medlemsgym og det fredede Vestkantbadet. I april 2023 åpnet de også Villa Inkognito, en privat villa som ligger vegg i vegg med Sommerro.

Hotellet har mottatt en rekke priser og anerkjennelser siden åpningen, og vant i fjor prisen for “Årets nykommer” i Grand Travel Awards Norge.

Les også: Prisdryss til Sommerro (januar 2023)

Flere nyheter om Sommerro finner du HER – og om Grand Travel Awards HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(billede: seafoodfestival.dk)

Danmarks nye restaurantfestival: Seafood Festival er en hyldest til fisk og skaldyr

Vulkanflyvning over Island  (Foto: Icelandair)

Kuldereiser har kommet for å bli – Norge og Island på topp

Prince Gallery Tokyo Kioicho i Tokyo (Fotokilde: JNTO)

Stjerneregn fra Forbes Travel Guide i Japan

TUI har gått inn som hovedsponsor for maratonen på Mallorca fra og med 2024 og inntil 2026. Synes du 42 km blir litt for langt, kan du velge å løpe halvmaraton eller 9 km i stedet (Foto: TUI)

Løp maraton på et av sommerens mest populære reisemål

(Foto: Alabama Travel)

Vintog til Alabamas Toscana