logo-white

Seks naturskjønne steder hvor du kan koble av

De amerikanske sørstatene er fulle av naturskjønne opplevelser for alle aldre – enten du drømmer om å overnatte i tipi, klatre i fjellgrotter, fiske eller se på fugler.

Pir i Cypress Ben Park Toledo ved Bend Lake i Louisiana (fotokilder: louisianatravel.com/related.dk)

Tipi-overnatting i skogen i Missouri

Ved byen Park Hill i Missouri kan du overnatte i en tipi midt i naturen på Magic Tipi Retreat. Tipien er utstyrt med moderne bekvemmeligheter som vedovn, vannkoker, bøker og spill inne – og en bålplass og hengekøye utenfor. I tillegg har du tilgang til boblebad, badstue og massasje, samt ulike spisesteder. Det er også mulig å kjøpe en piknikkurv med lokale produkter som du kan ta med ut i naturen. Området er populært blant både turgåere og fugletittere. Overnatter du i tipien i de kalde månedene, får du også et elektrisk teppe og oppvarmet madrass.

Les mer om tipi-overnatting i skogen i Missouri HER

Tipien er utstyrt med moderne bekvemmeligheter som vedovn, vannkoker, bøker og spill inne – og en bålplass og hengekøye utenfor (bildekilder: travelsouth.visittheusa.com/related.dk)

Steingrotter og turstier i Arkansas

I nærheten av byen Mountain View i Arkansas ligger Blanchard Springs Caverns and Recreation Area, hvor det er mange muligheter for å være aktiv. Her kan du for eksempel utforske grotter på fottur. Flere av rommene er opplyste – og det er også mulig å klatre i de mørkere grottene med hodelykt. Hvis du foretrekker å holde deg i frisk luft, kan du vandre og sykle langs naturskjønne stier og nyte den terapeutiske lyden av rennende vann ved noen av de krystallklare bekkene og rennende elvene. Det er også mulighet for fiske.

Les mer om steingrotter og turstier i Arkansas HER

Blanchard Springs Caverns (bildekilder: travelsouth.visittheusa.com/related.dk)

Fisketur og spa i Louisiana

Ved den pittoreske Toledo Bend-innsjøen i Louisiana ligger Cypress Bend Resort, som er omgitt av turstier, frodige hager og skoger. I tillegg til å utforske naturen til fots på egen hånd kan du nyte den friske luften på fisketur med resortens egen fiskeekspert.

På selve resorten kan du slappe av i det oppvarmede innendørs- og utendørsbassenget, ta en tur i den svenske badstuen eller bestille en behandling på feriestedets spa.

Les mer om fisketur og spa i Louisiana HER

Cypress Bend Resort (fotokilder: louisianatravel.com/related.dk)

Verdens største samling av vannfugler i Nord-Carolina

Sylvan Heights Bird Park i byen Scotland Neck i Nord-Carolina er hjemmet til verdens største samling av vannfugler. Her kan du oppleve noen av verdens mest sjeldne arter av vannfugler, inkludert den hvitvingede anden, hvis bestand er anslått til mellom 350-1500. I tillegg kan du oppleve papegøyer, tukaner og flamingoer. Parken er omgitt av rolige hager og frodige naturområder som gir rom for avslapning og ettertanke.

Les mer om verdens største samling av vannfugler i Nord-Carolina HER

Sjeldne fugler i Sylvan Heights Bird Park (bildekilder: travelsouth.visittheusa.com/related.dk)

Overnatting i branntårn i Vest-Virginia

Ved Seneca State Forest i Vest-Virginia kan du nyte en helt spesiell utsikt over skogens tretopper fra det 16 meter høye branntårnet. Tårnet ble bygget i 1935, da lokalbefolkningen brukte det til å se etter skogbranner. I dag kan du i stedet bestille en overnatting i tårnet – og nyte 360 graders utsikt over skogen og stjernehimmelen. Det er ikke kunstig lys her, så du må huske lommelykten. På dagtid er det mulig å vandre, jakte og fiske i skogene rundt tårnet.

Les mer om overnatting i branntårn i Vest-Virginia HER

West Virginia Fire Tower tar i mot overnattingsgjester (Foto: West Virginia Department of Tourism)

Klatring og kajakkpadling i Kentucky

Naturområdet Red River Gorge i Kentucky er kjent for sine fjellformasjoner og er et opplagt valg for en aktiv ferie midt i naturen. Red River Gorge er kjent som et av verdens beste steder å klatre, siden det er hjemsted for noen av de tryggeste og lengste klatreområdene. I tillegg kan du for eksempel gå på kajakktur i Gorge Grotto-hulen med en guide som forteller om grottens historie.

Les mer om klatring og kajakkpadling i Kentucky HER

Utsiktsplass i Red River Gorge, Kentucky (foto: kentuckytourism.com/related.dk)

Flere reisetips, nyheter og artikler om det sørøstlige USA finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Oslo lufthavns lounge på utland har gjennomgått omfattende oppussing (Foto:  Avinor)

Oslo lufthavns lounge på utland pusset opp

Hannover: Slott Herrenhausen med Herrenhausen hager, "Großer Garten" med fotene (Foto: ©HMTG / Hars Gerhardts)

Hannover – en by av superlativer

(Foto: Spanias Turistkontor)

På jakt etter et unikt venue i verdens mest ettertraktede møtedestinasjon?

World of Volvo åpnet dørene søndag den 14. april 2024 (Foto: World of Volvo)

Gøteborg ønsker velkommen til nye World of Volvo

(Foto: Johner)

Sikkerhet på hjul: Lovpålagt forsikring for elsparkesykler