logo-white

Se bildene: Slik blir nye Icon of the Seas

Royal Caribbean letter på sløret og gir en sniktitt på den etterlengtede Icon of the Seas, selve symbolet på ferie. Det første Icon Class-skipet kommer sent i 2023, i god tid før sin første seilas i januar 2024, og vil være reiselivsbransjens første og eneste cruiseskip som kombinerer det beste fra alle ferier.

Nattestemning - Icon of the Seas - Royal Caribbean
Icon of the Seas seiler ut på sitt første cruise i begynnelsen av 2024 (Foto: Royal Caribbean)

Enten du ønsker deg strandlykke, ferieresorter eller eventyrlige temaparker, får du alt dette hos Icon of the Seas, lover rederiet. Her kan enhver familie og eventyrer finne sin ultimate drømmeferie. Bestill din drømmeferie på Royal Caribbeans nettside fra tirsdag 25. oktober. Crown & Anchor-medlemmer får muligheten til å bestille allerede mandag 24. oktober.

– For hvert nye skip hever vi standarden i reiselivsbransjen samtidig som vi blir bedre på det gjestene våre kjenner til og helst vil ha, sier Jason Liberty, president og CEO i Royal Caribbean Group.

– Fra det øyeblikket gjestene våre går om bord, er hver eneste opplevelse laget spesielt med tanke på å gi dem den aller beste ferien både til lands og til vanns. Med Icon of the Seas har vi tatt dette til et nytt nivå og laget den ultimate familieferien.»

Swim & Tonic Bar - Pool - - Icon of the Seas - Royal Caribbean
Swim & Tonic Bar (Foto: Royal Caribbean)

Enten «familieferie» for deg er å reise med hele familien, som par eller med venner, har Icons komplette tilbud mange høydepunkter for alle som vil ta ferien til et nytt og førsteklasses nivå. Her er spenning som lar adrenalinet pumpe, blant annet det største badelandet til sjøs, samt fullstendig avslapning med mer havutsikt og flere bassenger enn noen gang før – faktisk et basseng for hver dag i uka – i tillegg til et variert utvalg av over 40 nye og gamle restauranter, barer og nattklubber med nyskapende underholdning.

– Icon of the Seas er resultatet av mer enn 50 års erfaring med å skape minneverdige opplevelser og vår neste modige satsning til alle som elsker ferie, sier Michael Bayley, president og CEO i Royal Caribbean International.

Surfside - Nabolag - - Icon of the Seas - Royal Caribbean
Nabolaget Surfside (Foto: Royal Caribbean)

– Mer enn noen gang før ser vi at familie og venner prioriterer opplevelser som knytter dem sammen og søker egne opplevelser. Vårt mål er å skape en ferie som gjør det mulig å få alt på ett sted, enten man er typen som helst vil ha adrenalin-kick, late dager eller noe midt imellom, uten at man trenger å inngå kompromisser. Det er denne unike kombinasjonen som gjør Icon til fremtidens familieferie, og den fremtiden er nå her.»

Royal Caribbean avslører litt av hva som er i vente med den første sniktitten på åtte nabolag fulle av liv dag som natt, inkludert fem splitter nye attraksjoner og tre makeløse klassikere som holder stand. Hver enkelt er en destinasjon i seg selv, full av opplevelser, levende underholdning og et mat- og drikketilbud som sikrer alle en minneverdig dag hver eneste dag.

Opplevelser gjennom fem nye nabolag

* Thrill Island – Gjestene kan utfordre seg selv, strekke seg mot nye høyder og gi bånn gass i et mekka for alle som liker fart og spenning. Den tapte øya har høydepunkter som Category 6, det største badelandet til sjøs, med seks banebrytende vannsklier: Pressure Drop med sin stigning på hele 66 grader, er den første åpne vannsklie med fritt fall; den 46 fot høye Frightening Bolt er den høyeste vannsklien til sjøs; Storm Surge og Hurricane Hunter, er de første skliene med familieflåter som hver kan ha fire personer om bord; og Storm Chasers, den første duo-sklien for kappløp med sklimatter.

Thrill Island - Icon of the Seas - Royal Caribbean
Thrill Island (Foto: Royal Caribbean)

Å balansere på kanten av stupet får en ny mening med Crown’s Edge. Med både skywalk, tauklatring og nervepirrende opplevelser, kulminerer denne i et nervepirrende og overraskende øyeblikk som sørger for at våghalser får svingt seg 154 fot over havet.

* Chill Island – Blant de sju bassengene om bord, befinner fire seg i dette tre-dekks paradiset. Her er et basseng som passer til enhver anledning, alle med fantastisk havutsikt: den livlige Swim & Tonic, som er vårt første basseng med en egen bar i vannet; Royal Bay Pool, det største bassenget til sjøs; Cloud 17, et basseng som er forbeholdt voksne; og den beroligende, uendelige Cove Pool. I tillegg er The Lime & Coconut tilbake med fire avdelinger, inkludert Royal Caribbeans første cocktailbar for frosne drinker.

Cove Pool - Icon of the Seas - Royal Caribbean
Cove Pool, Chill Island (Foto: Royal Caribbean)

* Surfside – Royal Caribbean introduserer et nabolag som tvers gjennom er laget for småbarnsfamilier, hvor både voksne og de minste barna fra 0–6 år vil kose seg med lek og moro dagen lang.

Foreldrene kan nyte den endeløse utsikten i Water’s Edge pool, samtidig som de passer på barna i Splashaway Bay og Baby Bay. Rett i nærheten finner du flere spisesteder, muligheter for avslapning, en bar, vår klassiske karusell, en spillehall, Adventure Ocean, og Social020 for tenåringene.

* The Hideaway – Litt bortgjemt finner du dette nabolaget 135 fot over havet som kombinderer deilig stemning fra all verdens strandklubber og en uforstyrret havutsikt slik du bare kan få den på et cruise. Det første frittstående evighetsbassenget til sjøs har en sentral plassering og er omgitt av en solterrasse med flere nivåer, med boblebad, ulike sittegrupper og en egen bar.

Hideaway Pool - - Icon of the Seas - Royal Caribbean
Hideaway Pool (Foto: Royal Caribbean)

AquaDome – Helt øverst på Icon finner du et sted ulikt alt annet som forandrer seg fra dag til natt. Om dagen er dette en fredfull oase hvor gjestene kan nyte havutsikt fra alle kanter og beroligende vannfall mens de hygger seg med god mat og drikke. Om kvelden vekkes stedet til liv og forvandles til et pulserende område med restauranter, barer og rederiets innendørs vannshow på det innovative AquaTheater. Dette er vår signatur-underholdning som tar artisteri og nyskapende teknologi til nye høyder, med et transformerende basseng, fire robotarmer, toppmoderne prosjektor og mye mer.

Aquadome - Icon of the Seas - Royal Caribbean
Aquadome (Foto: Royal Caribbean)

Opplevelser og glede gjennom tre velkjente favoritter og nabolag

Royal Caribbean har hevet standarden enda et hakk på hvert enkelt av deres tradisjonelle nabolag: En utvidet Royal Promenade har for første gang utsikt mot havet fra gulv til tak, med mer enn 15 restauranter, kafeer, barer og salonger; en mer frodig og levende Central Park har flere alternativer for bespisning og underholdning; og den største Suite Neighborhood er tre dekk fylt med luksus, og byr på en solterrasse med flere etasjer – The Grove – som har et privat basseng, boblebad, spisesteder og vår Coastal Kitchen med to etasjer.

Central Park - Icon of the Seas - Royal Caribbean
Central Park (Foto: Royal Caribbean)

Flere klassikere er opplevelser som for eksempel en ny måte å spille mini-golf på i Lost Dunes, fjellklatring i Adrenaline Peak, og Absolute Zero, Royal Caribbeans største ishall med serveringssteder som Giovannis italienske Kitchen & Wine Bar på Royal Promenade og den asiatisk-inspirerte Izumi i Central Park.

Med 28 ulike valgmuligheter er selv rommene nøye designet for alle ulike typer feriegjester. Vi har valgene for deg som reiser alene, med familie, kjæreste eller venner, deg som vil ha havutsikt og mer plass. Her er nye planløsninger laget spesielt for familier på tre, fire, fem eller flere, som Family Infinite Balcony og Surfside Family Suite – med alkover for barna tilbaketrukket fra de voksne – og den tre etasjer store Ultimate Family Townhouse, komplett med et hvitt stakittgjerde og egen postkasse. Når det gjelder utsikt, finner du noen av de beste fra våre helt nye Sunset Corner Suites og Panoramic Ocean Views i AquaDome.

Swim & Tonic - Poll - Icon of the Seas - Royal Caribbean
Swin & Tonic Bar (Foto: Royal Caribbean)

Åpningen av Icon Class markerer også de første og neste stegene av Royal Caribbeans reise mot en fremtid med ren energi. Icon er rederiets første cruiseskip med brenselceller som drives av flytende naturgass (LNG), det mest rentbrennende marine drivstoffet. Kombinert med andre vel utprøvde applikasjoner, som landstrømtilkobling og systemer for spillvarmegjenvinning, er dette per i dag rederiets mest bærekraftige cruiseskip.

Royal Caribbeans nye og skyhøye standard for ferier gjelder også de som står helt sentralt om bord og har sitt hjem utenfor hjemmet på Icon – nemlig mannskapet. Deres områder for arbeid og fritid har blitt redesignet med en mer intuitiv stil, oppgraderte fasiliteter, rom og aktivitetstilbud, blant annet en ny patentert lugar laget av mannskapet for mannskapet.

Sett ovenfra - Icon of the Seas - Royal Caribbean
Icon of the Seas sett i fugleperspektiv (Foto: Royal Caribbean)

Icon vil seile året rundt med 7-netters ferier i Karibien østover og vestover fra Miami. Hvert cruise legger turen innom Royal Caribbeans populære private øy-opplevelse, Perfect Day at CocoCay, The Bahamas, hvor den eventyrlystne kan legge opp til sin egen, perfekte feriedag.

Her venter både spenning og ro, fra Thrill Waterparks 13 vannsklier, hvor du også finner Nord-Amerikas høyeste vannsklie; til Coco Beach Club, med Bahamas’ første hytter på vannet; og Up, Up & Away, en eventyrlig ferd i luftballong. Når Icon ankommer, åpner rederiet Hideaway Beach, øyas egen oase kun for voksne med et evighetsbasseng, private hytter med egne bassenger og uovertruffen utsikt over havets vakre fargepalett. Gjestene vil også få besøke karibiske perler som Cozumel, Mexico; Philipsburg, St. Maarten; og Roatan, Honduras.

Les også: Cruiseeventyr sommeren 2023 (august 2022) Europadebut for Wonder of the Seas (mai 2022) – Wonder of the Seas overlevert (februar 2022) – Royal Caribbeans “Get me on Wonder” (februar 2022)

Flere nyheter og artikler om Royal Caribbean finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Alabama Travel)

Vintog til Alabamas Toscana

(bildekilde: ticket)

En usikker verdenssituasjon styrer valg av reisemål

(Fotokilde: Amadeus)

Syv trender som vil løfte forretningsreisene i 2024

(fotokilde: BZ)

En guide til en bekymringsfri reise med baby

(Foto: Øystein Løwer Avinor)

Passasjertala vaks kraftig utanlands, men gjekk tilbake innanlands i mars