logo-white

Scandic Go har åpnet dørene i Stockholm

Tirsdag sjekket de første gjestene inn på Scandic Go i Upplandsgatan 4 i Stockholm. Scandic Go er hotellkjedens nye varemerke i det hurtigvoksende økonomisegmentet, og tilbyr smarte opphold i attraktive byområder til en god pris.

Smart design, attraktive byområder og gode priser. Tirsdag åpnet Scandic Go i Stockholm (Foto: Scandic Hotels)

– Interessen har vært stor og det føles fantastisk å endelig kunne åpne vårt første Scandic Go. Varemerket er i takt med tiden og skal tiltrekke seg en ny generasjon hotellgjester fra alle verdens hjørner. Med Scandic Go tar vi et stort steg i arbeidet med å utvikle økonomisegmentet i Norden, og vi ser store ekspansjonsmuligheter i og utenfor våre nordiske markeder, sier konsernsjef Jens Mathiesen i Scandic Hotels Group.

Økonomisegmentet i hotellbransjen har vokst raskt de siste årene, og forventes å vokse ytterligere, drevet av endrede reisevaner og nye økonomiske forutsetninger hos mange av de reisende. Scandic Go tilbyr en god pris, innbydende design, smidig selvbetjening, frokost og varme måltider døgnet rundt.

Rommene på Scandic Go er designet med smarte løsninger og gode oppbevaringsmuligheter. Det nyåpnede hotellet i Upplandsgatan i Stockholm har i all hovedsak dobbeltrom, men gjestene på fremtidens Scandic Go vil få tilgang på køyesenger, sånn at for eksempel kompisgjengen kan tilbringe mer tid sammen og samtidig få penger til overs.

Scandic Go tilbyr også rom med køyesenger for familier, kompisgjenger etc. (Foto: Scandic Hotels)

Den som ønsker å slappe av på rommet, kan enkelt koble telefonen på tv-en og strømme innhold. For å gjøre det enkelt å pakke lett, kommer det til å være mulig å vaske klærne på hotellet.

Gjestene på hotellet møtes av en loungebar, og den tradisjonelle frokostbuffeten har blitt erstattet av en kopp kaffe eller te sammen med et utvalg croissanter, smørbrød og juicer til en bra pris. Street food og smørbrød kan enkelt bestilles via mobiltelefonen.

– Scandic Go skal tilby smarte opphold for den som har som hovedfokus å oppleve byen. Vi må forstå og tilpasse oss en ny generasjon reisende, som ikke har hotellopplevelsen som det mest sentrale. Vi vil derfor ikke begrense noen med faste måltider eller legge andre tjenester inn i prisen for hotellrommet. Bo sentralt, spis når du vil, reis lett og administrer oppholdet ditt via telefonen, sier Thérèse Cedercreutz, Chief Commercial Officer i Scandic Hotels Group.

Worklounge (Foto: Scandic Hotels)

Hotellet er miljøsertifisert med Svanemerket, og gjennom å teste ut nye materialer og satse på bærekraftige overflater og innredning med så lavt CO2-utslipp som mulig, vil Scandic Go tilby en mer miljøvennlig hotellopplevelse. Resirkulerte materialer er prioritert i arbeidet med hotellet, som for eksempel har stoler laget av kaffegrut og bordplater av gjenvunnede tekstiler. I den grad det er mulig, kan det som finnes av gjenstander på hotellet plukkes fra hverandre for videre bruk eller gjenvinning.

Scandic Go i Upplandsgatan 4 er først ute, men allerede sommeren 2024 åpner neste Scandic Go – denne gangen på Fridhemsplan på Kungsholmen i Stockholm. Flere åpninger er ventet, og målet på sikt er å bli markedsledende i økonomisegmentet i Norden og øke ekspansjonstakten utenfor Norden.

Les mer om Scandic Go HER

Les også: Scandic Go utvider med enda et hotell sentralt i Stockholm (juli 2023) Scandic går inn i økonomisegmentet – første Scandic Go åpnes til høsten (april 2023) – Scandic lanserer nytt hotellvaremerke (februar 2020)

Flere nyheter og artikler om Scandic Hotels finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Fra jernbanestasjonen i Sóller går den rundt fem kilometer lange trikkelinjen til Port de Sóller (Fotokilder: fundaciomallorcaturisme.net/related.dk)

Reis langs Mallorcas gamle jernbane

(Foto: WFB - Melanka Helms Jacobs)

Cykelbyen Bremen med førsteklasses event i efteråret

Mocktail (Foto: Viking Line)

Tequila och spritz trendar på Östersjön – Paloma är sommarens favoritdrink

SAS fraktet 2.3 millioner i mai

Norwegian - Boeing 737-800 - Alicante-Elche Airport

Norwegian starter Riga – Alicante