logo-white

Scandic Go utvider med enda et hotell sentralt i Stockholm

Scandic har signert leieavtale for ytterligere et Scandic Go-hotell sentralt i Stockholm. Dette er kjedens nye hotellvaremerke i det hurtigvoksende økonomisegmentet.

Lobby/resepsjon Scandic Go (Foto: Scandic Hotels)

Nylig kunne Scandic meddele at det første Scandic Go-hotellet åpner i Upplandsgatan i Stockholm i september. Nå har selskapet signert leieavtale for ytterligere et hotell. Dette ligger på Fridhemsplan på Kungsholmen i Stockholm, og har 221 rom. Bygget skal nå renoveres, før det etter planen åpner sensommeren 2024. Leieavtalen er inngått med Pandox, som er Scandics største huseier.

Fridhemsplan er en av de store inngangsportene til Stockholm sentrum. Leiligheter, restauranter, barer, butikker og store grøntarealer gjør det til en levende bydel, som tiltrekker seg både fritids- og forretningsreisende.

– Vi er svært glade over å få åpne vårt første hotell på Kungsholmen. Med kompakte hotellrom og arealeffektive fellesarealer, er eiendoms- og hotellkonfigurasjonen svært egnet for å skape et nytt Scandic Go og fortsette ekspansjonen i det hurtigvoksende økonomisegmentet. Gjennom å utvide Scandic Go, fortsetter vi å styrke hotell- og produktutvalget vårt i Stockholm, samtidig som vi akselererer arbeidet med å ta en ledende rolle og utvikle segmentet i Norden, sier konsernsjef Jens Mathiesen i Scandic Hotels Group.

Bra pris, innbydende design, smidig selvbetjening og frokost og varmmat til alle døgnets tider kjennetegner det nye Scandic Go-varemerket. Hotelrommene har et ungt design, smarte løsninger og gode oppbevaringsmuligheter, noe som etterspørres av en ny målgruppe med fritidsreisende som er mer opptatt av byens kulturtilbud og aktiviteter enn selve hotellbesøket.

– Det er gode nyheter at vi åpner det andre Scandic Go-hotellet i Stockholm neste år. Vår ambisjon på sikt er å bli markedsledende i Norden i økonomisegmentet. I Norge har vi over tid opplevd stor interesse blant huseiere, og sammen med hele organisasjonen vår ser jeg frem til å introdusere Scandic Go her i Norge, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard.

Under renoveringen vil Pandox gjennomføre en teknisk oppgradering av eiendommen. For Scandic er bærekraft en sentral del av virksomheten, og nettopp derfor skal Scandic Go sertifiseres med Svanemerket – Nordens offisielle miljømerke – etter åpning.

Les mer om Scandic Go HER

Les også: Scandic går inn i økonomisegmentet – første Scandic Go åpnes til høsten (april 2023) – Scandic lanserer nytt hotellvaremerke (februar 2020)

Flere nyheter og artikler om Scandic Hotels finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Fra jernbanestasjonen i Sóller går den rundt fem kilometer lange trikkelinjen til Port de Sóller (Fotokilder: fundaciomallorcaturisme.net/related.dk)

Reis langs Mallorcas gamle jernbane

(Foto: WFB - Melanka Helms Jacobs)

Cykelbyen Bremen med førsteklasses event i efteråret

Mocktail (Foto: Viking Line)

Tequila och spritz trendar på Östersjön – Paloma är sommarens favoritdrink

SAS fraktet 2.3 millioner i mai

Norwegian - Boeing 737-800 - Alicante-Elche Airport

Norwegian starter Riga – Alicante