logo-white

Reiselivsradioen på RadioRiksOslo uke 17 – 2023

Med jomfruer på vift, tur til Baldersnäs Herrgård i Dalsland, bilkjøp i tradrisjonsrike Steen & Strøm og Sandnes blir stadig mere attraktiv som turist og opplevelsesdestinasjon. Flybilletter som vanligvis koster kr 20.000 ligger plutselig ute på nett til kr 1.500. Hvilke rettigheter har forbrukeren dersom flyselskapet kansellerer billetten og hevder at prisen skyldtes en feil ? Det er stikkordene for denne ukens utgave av Reiselivsradioen på RadioRiksOslo.

Vårstemning i Riga, Latvia – og er airBaltic det eneste eneste flyselskapet som har tilbudt sykkelutleie ? (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls UkeTema: – Flybilletter som vanligvis koster kr 20.000 ligger plutselig ute på nett til kr 1.500. Hvilken rett har den som kjøper en slik billett om flyselskapet kansellerer den under henvisning til at den lave prisen skyldes en feil?

Gunhild Vevik, markedssjef Visit Sandnes: – Sandnes er en by og et sted i stor endring – ikke minst som turist- og opplevelsesdestinasjon for alt fra barnefamilier til ekstremsport-utøvere. Så ble da også byen i 2022 kåret til Norges mest attraktive by. Hva er bakgrunnen for denne sterke utviklingen og de gode resultatene ?

Harald Bråthen, utegående reporter: Han har gått til Steen og Strøm i Kongens gate i Oslo for å “lekekjøpe” en Lotus, og kanskje møte den erfarne bilselgeren Christian Hem. Ja, for nå har de også ordentlige biler til salgs i dette tradisjonsrike stormagasinet.

Knut Jeppsson: Tar lyttene med til Baldernäs Herrgård ved Laxsjön i Dalsland, Sverige.

Charlotte Ehde Eliassen, grunnlegger av Jomfrureiser: Tirsdag var det 30 år siden Jomfrureiser Jomfrureiser, som nå heter Vilja Travel, ble stiftet. Hun har også skrevet og utgitt boken “Med jomfruer på vift” – “En bok fra hjertet”, som det heter i en anmeldelse.

Programledere er Trine Strømme og Knut Jeppsson som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Reiselivsradioen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)


Tidligere nyheter og artikler om Reiselivsradioen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Fra jernbanestasjonen i Sóller går den rundt fem kilometer lange trikkelinjen til Port de Sóller (Fotokilder: fundaciomallorcaturisme.net/related.dk)

Reis langs Mallorcas gamle jernbane

(Foto: WFB - Melanka Helms Jacobs)

Cykelbyen Bremen med førsteklasses event i efteråret

Mocktail (Foto: Viking Line)

Tequila och spritz trendar på Östersjön – Paloma är sommarens favoritdrink

SAS fraktet 2.3 millioner i mai

Norwegian - Boeing 737-800 - Alicante-Elche Airport

Norwegian starter Riga – Alicante