logo-white

Reiselivsradioen på RadioRiksOslo uke 17 – 2023

Med jomfruer på vift, tur til Baldersnäs Herrgård i Dalsland, bilkjøp i tradrisjonsrike Steen & Strøm og Sandnes blir stadig mere attraktiv som turist og opplevelsesdestinasjon. Flybilletter som vanligvis koster kr 20.000 ligger plutselig ute på nett til kr 1.500. Hvilke rettigheter har forbrukeren dersom flyselskapet kansellerer billetten og hevder at prisen skyldtes en feil ? Det er stikkordene for denne ukens utgave av Reiselivsradioen på RadioRiksOslo.

Vårstemning i Riga, Latvia – og er airBaltic det eneste eneste flyselskapet som har tilbudt sykkelutleie ? (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls UkeTema: – Flybilletter som vanligvis koster kr 20.000 ligger plutselig ute på nett til kr 1.500. Hvilken rett har den som kjøper en slik billett om flyselskapet kansellerer den under henvisning til at den lave prisen skyldes en feil?

Gunhild Vevik, markedssjef Visit Sandnes: – Sandnes er en by og et sted i stor endring – ikke minst som turist- og opplevelsesdestinasjon for alt fra barnefamilier til ekstremsport-utøvere. Så ble da også byen i 2022 kåret til Norges mest attraktive by. Hva er bakgrunnen for denne sterke utviklingen og de gode resultatene ?

Harald Bråthen, utegående reporter: Han har gått til Steen og Strøm i Kongens gate i Oslo for å “lekekjøpe” en Lotus, og kanskje møte den erfarne bilselgeren Christian Hem. Ja, for nå har de også ordentlige biler til salgs i dette tradisjonsrike stormagasinet.

Knut Jeppsson: Tar lyttene med til Baldernäs Herrgård ved Laxsjön i Dalsland, Sverige.

Charlotte Ehde Eliassen, grunnlegger av Jomfrureiser: Tirsdag var det 30 år siden Jomfrureiser Jomfrureiser, som nå heter Vilja Travel, ble stiftet. Hun har også skrevet og utgitt boken “Med jomfruer på vift” – “En bok fra hjertet”, som det heter i en anmeldelse.

Programledere er Trine Strømme og Knut Jeppsson som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Reiselivsradioen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)


Tidligere nyheter og artikler om Reiselivsradioen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Norwegian - Boeing 737-800 - Alicante-Elche Airport

Norwegians mest populære reisemål høsten 2023

Interessen for luksuriøse, eksotiske vinterdestinasjoner har økt betydelig i vinter. Bestillinger til Maldivene og Mauritius har økt med henholdsvis 17 og 37 prosent, sammenlignet med i fjor. Zanzibar er allikevel den ubestridte norske favoritten med en økning på hele 83% (Bildekilde: TUI Group)

Stadig flere nordmenn unner seg en tur til paradis

(photosource: by tamarmarcopolostyle)

Cutting edge of fall veggies from The Chef’s Garden!

Fersk frugt på landsbymarkedet  (foto: ©otoerres)

Barcelonas markedshaller

Britannia Hotel Trondheim - London Taxi - fasade

Enæs-Hanssen ny Commercial Director for Britannia Hotel