logo-white

Reiselivsradioen på RadioRiksOslo uke 16 – 2023

Boka “Eventyrlige opplevelser i Nord-Norge”, Norwegian Travel Workshop i Oslo, “Turist i egen by” i Nedre Glomma-regionen og de velkjente tips-systemene på nordmenns reisemål er i ferd med å endres. Hvorfor skjer dette, og hva bør man gjøre? Det er stikkordene for denne ukens utgave av Reiselivsradioen på RadioRiksOslo.

Henningsvær - Lofoten - Stemning
Henningsvær i Lofoten (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls UkeTema: – De velkjente tips-systemene på nordmenns reisemål er i ferd med å endres. Forventningene om 10, 15 og opp til 20% tips blir tydeligere. Gjester som ikke vil tipse slik forventet, kan risikere pinlige situasjoner. Hvorfor skjer dette, og hva bør man gjøre?

Torild Moland, redaktør og reisebokforfatter: Hun har sammen med gode kolleger utgitt boka “Eventyrlige opplevelser i Nord-Norge“. Torild tar oss med og lar oss få del i eventyret.

Aase Marthe J. Horrigmo, reiselivsdirektør Innovasjon Norge: Kommende uke fra 24. til 27. april gjennomføres Norwegian Travel Workshop, som dette året feirer sitt 50 års-jubileum, her i Oslo-regionen med et omfattende program for både utenlandske turoperatører og norske tilbydere. Hva betyr dette arrangementet for norsk turisme – og hvor omfattende er det i oppslutning og antall deltagere?

Bente Jæger, daglig leder i destinasjonsselskapet iSarpsborg:Turist i egen by” – et nytt samarbeide mellom iSarpsborg, samt Visit Fredrikstad & Hvaler inviteres det til gratis buss, ferge, museumsbesøk og mye mer. Dette for at innbyggerne i Nedre Glomma-regionen og andre gjester skal bli bedre kjent med alt hva denne delen av Norge har å by på – samt være stolte av!

Programledere er Trine Strømme og Knut Jeppsson som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Reiselivsradioen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)


Tidligere nyheter og artikler om Reiselivsradioen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Norwegian - Boeing 737-800 - Alicante-Elche Airport

Norwegians mest populære reisemål høsten 2023

Interessen for luksuriøse, eksotiske vinterdestinasjoner har økt betydelig i vinter. Bestillinger til Maldivene og Mauritius har økt med henholdsvis 17 og 37 prosent, sammenlignet med i fjor. Zanzibar er allikevel den ubestridte norske favoritten med en økning på hele 83% (Bildekilde: TUI Group)

Stadig flere nordmenn unner seg en tur til paradis

(photosource: by tamarmarcopolostyle)

Cutting edge of fall veggies from The Chef’s Garden!

Fersk frugt på landsbymarkedet  (foto: ©otoerres)

Barcelonas markedshaller

Britannia Hotel Trondheim - London Taxi - fasade

Enæs-Hanssen ny Commercial Director for Britannia Hotel