logo-white

Reiselivsmagasinet på RadioRiksOslo torsdag 25. april 2024

Stikkord for denne ukens utgave av Reiselivsmagasinet på RadioRiksOslo: Kunstig intelligens til reisebestilling, Marinemuseet i Horten, Kong Haakons admiraluniform, Thon Partner Hotel Horten og forstår nordmenn bruken og rangeringen av “stjerner” nå de skal bestille hotell ?

Det seilende cruiseskipet Club Med 2 på havnen i Stavanger. Skipet, som er en fem mastet skonnert, var nytt i 1996. Det nesten 200 meter lange Club Med 2 er utstyrt med komputerstyrte seil og har plass til 386 passasjerer, samt en besetning på 214. Farten ligger på 10 til 15 knop (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls UkeTema: De fleste av oss vektlegger antall stjerner når vi bestiller hotell. Og vi forstår at fem stjerner for et hotell er et bedre hotell enn tre. Men aner vi i det hele tatt hva antall stjerner betyr, og hvordan klassifiseringssystemene fungerer rundt om? Antagelig ikke…»

Tirill Sægrov, Thon Partner Hotel Horten: Presentasjon av hotellets historie, når er det størst trykk og hvilke tilbud og aktiviteter kan de friste med ?

Alf G. Andersen: Han tar oss med til Marinemuseet i Horten…og forteller om den gangen han skulle dele ut en pris og fikk låne Kong Haakons admiraluniform».

Harald Bråthen: Kunstig intelligens- Harald har prøvd kunstig intelligens for å få enda bedre reisetips og reiseråd. Hvordan gikk det ?

Kenneth Lorentzen, Mer av Oslo: Hva tilbyr dere, og hva jobber dere med ?

Programledere er Trine Strømme og Knut Jeppsson som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Reiselivsmagasinet sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)


Tidligere nyheter og artikler om Reiselivsmagasinet på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Apollo Reiser)

Apollo lanserer reiser til Gambia

(Foto: Davy Byrnes/Dublin City)

Utforsk Dublin i fotsporene til Leopold Bloom under årets Bloomsday Festival

(Foto: Visit Maldives)

Maldivene – en pioner innen bærekraftig turisme

(Foto: RundtomiN)

Åpent skip med Havila Pollux i Stavanger

F.v. Bård Espeland, Head of fleet sales i Harald A. Møller AS, Jørn E. Skjeldrum, Fleet and Insurance Director i Hertz Norge, Trygve Simonsen Adm. dir. i Hertz Norge, og Ulf Tore Hekneby Adm. dir. i Harald A. Møller AS (Bildekilde: Hertz)

Hertz akselerer elbilsatsingen i Norge