logo-white

Radisson Hotel Groups Responsible Business Report 2023

2023 var et eksepsjonelt bra år for Radisson Hotel Groups prisbelønte Responsible Business-program. Konsernet gjorde betydelige fremskritt mot målet om å bli Net Zero innen 2050, oppnådde viktige milepæler når det gjelder de ansattes engasjement og mangfold, og fortsatte å se utover sine grenser for å samle hele bransjen for å møte den økende etterspørselen etter miljøvennlige reiser.

Radisson Hotel Groups Responsible Business Report 2023 (Foto: Radisson Hotel Group)

Utgivelsen av Radisson Hotel Groups 2023 Responsible Business-rapport markerer 35-årsjubileet siden konsernet lanserte sin første banebrytende miljøpolicy – den første noensinne i bransjen. 2023-rapporten viser viktige initiativer og resultater konsernet har oppnådd i løpet av det siste året innen områdene ’Think People’, ’Think Planet’ og ’Think Community’, samt fremdriften mot å nå målet om å bli ’Net Zero’ innen 2050.

Som en global leder innen ansvarlig virksomhet fortsetter Radisson Hotel Group å transformere hotellene og prosessene sine til å bli mer bærekraftige. Dette for å møte den økende etterspørselen fra forbrukere etter grønne reiser, samt sikre utrullingen av Hotel Sustainability Basics (HSB).

Radisson Hotel Group er en av selskapene som driver bransjens bærekraftstransformasjon og er blant annet en ledende støttespiller for de tverrindustrielle initiativene ’Pathway to Net Positive Hospitality’ og ’Hotel Sustainability Basics’.

Konsernets innsats for å redusere karbonutslipp har allerede gitt betydelige resultater, med en bemerkelsesverdig 35% reduksjon i karbonavtrykk per kvadratmeter siden 2019.

Radisson Hotel Group fortsetter arbeidet med å sikre at alle hotellene har pålitelige bærekraftsmerker, gjennom utrullingen av Hotel Sustainability Basics (HSB). I dag er 50 % av konsernets hoteller i ferd med å verifiseres og 179 hoteller er fullstendig HSB-verifisert, mens ytterligere 165 hoteller er sertifisert med et miljømerke.

– Bærekraft er en sentral del av vår strategiske 5-årsplan og er nært knyttet til andre av våre nøkkelinitiativer. Vi fortsetter å investere i ESG og fokuserer på kostnadseffektivitet, samt inntektsmulighetene, ved å være en ansvarlig virksomhet. Sammen med sentrale interessenter og foreninger tror vi på å drive og utvikle bærekraftig reisevirksomhet, sier Federico J. González, Executive Vice Chairman, Radisson Hotel Group.

Viktige resultater inkluderer:

’Think People’:

Som en mangfoldig og inkluderende arbeidsgiver tilbyr Radisson Hotel Group både treningsprogrammer og avansement for å inspirere medarbeiderne og hjelpe dem til å utvikles både profesjonelt og personlig. I 2023 deltok team-medlemmer i mer enn 1,5 millioner timer med opplæring og utvikling. For tredje år på rad ble selskapet anerkjent av Forbes Magazine som en av verdens beste arbeidsgivere innen reise- og fritidsbransjen.

Andre viktige ’Think People’-resultater i 2023 inkluderer 32 % kvinner i lederstillinger og at 188 av Radisson Hotel Groups hoteller er sertifisert av Safehotels.

‘Think Community’:

Radisson Hotel Group samarbeider med flere organisasjoner for å gi tilbake til lokalsamfunnene der hotellene finnes. Konsernets langvarige partnerskap med globale organisasjoner som ’SOS Children’s Villages International’ og ’Just a Drop’ har forvandlet tusenvis av menneskers daglige liv rundt om i verden.

I 2023 bidro selskapets kontor- og hotellansatte med 36 700 timer til frivillig arbeid og 29 500 mennesker ble forsynt med trygt drikkevann for livet gjennom konsernets programmer for gjenbruk av håndklær og grønn rengjøring. Mer enn 670 000 euro har blitt donert til SOS-barnebyer siden starten av partnerskapet.

’Think Planet’:

I tråd med selskapets forpliktelse til Net Zero innen 2050 fortsetter Radisson Hotel Group å implementere konkrete tiltak som skal sikre netto null, beskyttelse av biologisk mangfold og en rettferdig verden. Alle møter er nå fullt karbonkompensert og selskapet har kompensert for 87 000 tonn karbon siden 2019. Ladestasjoner er et annet viktig tiltak og det finnes nå nær 1000 ladestasjoner for elbiler i konsernet.

Flere nyheter og artikler om Radisson Hotel Group finner du HER

Les hele rapporten her: 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: TUI)

Prisras på restplasser til «Syden»

Fra innspillingen av Bodkin i fiskeværet Union Hall. Fra venstre:  Robyn Cara som spiller Emmy Sizergh, Siobhán Cullen som  Dove og Will Forte som Gilbert Power. Bildet er fra episode 102 (Foto: Enda Bowe/Netflix ©)

Ny Netflix-serie etterforsker et mysterium i irsk kystby

(Foto: @LUCID/Visit Flandern)

Kulinarisk guide til Antwerpen

(Foto: Wyoming Office of Tourism)

Bli en del av Dutton-familiens cowboyliv i den populære serien Yellowstone

(fotokilde: goturkiye.com)

Kulinariske opplevelser langs kysten av Egeerhavet