logo-white

Reiselivsavisa på RadioRiksOslo

Norsk redaktør i Europas beste engelskspråklige reisenettsted, reiselivet i Midt-Telemark først med “Solsikkemerket” i Norge, passasjertrafikken Oslo-Kiel snart tilbake, mens danskebåtene og Strømstadferjene må vente, kritikk mot gode anmeldelser av dyre spisesteder og hvorfor rømte Wizz Air det norske innenriksmarkedet for flyreiser ? Dette er stikkordene for Nye ReiselivsavisenRadioRiksOslo uke 22 – 2021.

Risøybrua - Smedasundet - Haugesund - Rogaland
Risøybrua fra 1937 ved Smedasundet i Haugesund (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahl`s Uketemae(r): 1. Noen hisser seg opp over gode anbefalinger av dyre spisesteder og kaller det dekadent og umoralsk. Hva er problemet? 2. Wizz Air kastet inn håndkledet på norsk innenriks. Hva skjer egentlig i norsk luftfart?

Gudmund Lindbæk, redaktør av det internasjonale reisenettstedet King Goya: Den tidligere Se og Hør-reporteren har de siste årene ledet King Goya som ble kåret til “Beste engelskspråklige reisemagasin i Europa 2021” . Hva er hemmeligheten bak suksessen? Hvordan har han og reisenettstedet klart seg gjennom pandemien, og hvordan ser han på utsiktene fremover. Noen gode råd til reiselivsbedrifter som vil ble kjent både i Norge og i utlandet?

King Goya finner du HER (på norsk) og HER (på engelsk)

Frode Hansen, kommersiell direktør i Color Line: Snart starter Color Line opp igjen passasjertrafikken mellom Oslo og Kiel, mens Sandefjord – Strømstad og hurtigfergene til Danmark må vente i enda noen uker. Når forventer Color Line å være i gang igjen på de ulike rutene – og hva har passasjerene å glede seg til?

Anne-Bjørg Haugan, prosjektleder for «Inkluderende reiseliv i Telemark»: Reiselivet i Midt-Telemark er først i Norge med å tilby Solssikkemerket til gjester med ikke-synlig funksjonsnedsettelse. Solsikkemerket ble introdusert på Gatwick-flyplassen utenfor London i 2016 og allerede etter bare fem år er merket kjent over store deler av verden.

Les mer om Solsikkemerket HER

Programleder er KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Turistbåter i Istanbul (Bildekilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian tilbake til Istanbul etter åtte års fravær

SAS - City Jet - CRJ 900 - take of fra Sola

1,8 miljoner passagerare reste med SAS i november

(Foto: Nordic Leisure Travel Group)

Direktefly fra Evenes til Mallorca !

(Fotos af Darina Belonogova/Pexels)

Gi dine gjester god søvn med komfortable sovesofaer

Nå blir det merverdiavgift på all netthandel fra utlandet