logo-white

Raskere gjennomreise i Oslo med Emirates

Nå er mulig for Emirates sine passasjerer å booke gjennomgående billett fra deres destinasjoner og til flere norske byer, uten å måtte hente ut bagasjen på Oslo Lufthavn. Det betyr en smidigere reise for både norske passasjerer, og tilreisende turister. Emirates er første internasjonale flyselskap som kan tilby forenklet transitt på OSL.

Emirates - Boeing 777 LR - Oslo lufthavn - Gardermoen - 2022
Emirates Game Changer lander på Oslo Lufthavn (Foto: Emirates Airline)

Flyselskapet Emirates kan nå, i partnerskap med Avinor, tilby muligheten for forenklet transitt på Oslo lufthavn. Dette betyr at det blir enklere for både nordmenn og turister som har endedestinasjon i andre byer enn Oslo. Det er nå mulig å booke gjennomgående billett hos Emirates fra Dubai, med SAS og Widerøe for innenlands flyvninger.

– Vi er selvsagt svært fornøyde med å være det første utenlandske flyselskapet som kan tilby denne løsningen sammen med Avinor. Det er helt på linje med hva Emirates ønsker å tilby, en bedre reise både i luften og på bakken. Denne løsningen gjør at transitt på Oslo Lufthavn blir veldig mye enklere og smidigere for våre reisende. De slipper bryderiet med å hente bagasjen for så å sjekke den inn igjen og gå igjennom tollkontrollen nok en gang. Ved ankomst til Oslo Lufthavn med Emirates kan våre passasjerer nå gå rett til gate for sin flyvning innenlands, sier Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Terje Grue - Emirates - Norge
Terje Grue er sjef for Emirates i Norge (Foto: Emirates Airline)

Å booke gjennomgående billett er også mulig på utreisen, hvor en kan sjekke inn bagasjen på sin lokale flyplass i Norge hvor den merkes og sendes helt til endedestinasjonen med Emirates.

– For oss er det viktig å tilby løsninger som er gode for både reisende og for flyselskapene. At Emirates nå blir første utenlandske flyselskap som bruker Domestic Tranfer-løsningen på Oslo lufthavn er vi veldig glade for, og det vil bidra til at reisende med Emirates vil oppleve en enda bedre og mer sømløs reise via Oslo lufthavn, sier avdelingsleder passasjer, bagasje og sikkerhet i Avinor, Kristin Bjerke.

Enklere reise for turistene til Norge

Flyselskapet Emirates flyr direkte fra Oslo til Dubai, og tilbake, fire dager i uken. Til og fra Dubai har selskapet et stort nettverk av flyvninger til seks kontinenter. Blant annet populære destinasjoner som Sør-Afrika, Australia og Asia. Med forenklet transitt er det et stort potensial for utenlandske turister å reise enklere til Norge for å oppleve naturen. 

– Fjordene er den største attraksjonskraften Norge har, og mange tilreisende ønsker å komme til Vestlandet raskt og smidig. Nå blir det endelig enklere for utenlandske passasjerer som reiser med Emirates å oppleve Vestlandet. Vi merker stigende interesse fra markedene som Emirates flyr på, og er overbevist om at forenklet transitt gjør at flere kommer til å velge Norge fremover. Det styrker markedsgrunnlaget for ruten og det styrker konkurranseposisjonen til Oslo lufthavn, noe som er viktig for norsk reiseliv, sier administrerende direktør i Fjord Norge AS, Stein Ove Rolland.     

Les mer om Domestic Transfer på OSL HER

Les mer om Emirates HER

Les flere nyheter og artikler om Emirates HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Bådliv i det græske øhav (foto: ©otoerres)

Reiselivsavisa på RadioRiksOslo uke 40 – 2022

Boeing 737-8 - MAX - Flyr Norway - 2022

Nesten 200.000 Flyr-passasjerer i september

SAS Airbus A 330 (otoerres)

SAS Reaches Agreements to Amend the Terms of Existing Aircraft and Equipment Lease Agreements

MS Nordnorge - Hurtigruten - Hjørundfjorden - Sunnmøre - Møre og Romsdal

Hurtigruten Norge ber staten om å sikre støtte til grønn skipsfart

Penger - Valuta - Illustrasjon - Pexels-pixabay)

Gode råd om lån på dagen