logo-white

Qatar Airways øker antall avganger fra København og Oslo

Qatar Airways vil fra april tilby flere flyavganger til Doha fra både København og Oslo. Dette som svar på økt etterspørsel i markedet.

Qatar Airways vil øke avgangene til to daglige flyvninger fra Oslo i de mest intense
sommermånedene og legge til ytterligere tre ukentlige flyvninger fra København.(foto: ©otoerres)

Fra Oslo lufthavn vil Qatar Airways i april 2024 øke fra sju til ti ukentlige avganger før selskapet går over til to daglige flyvninger mellom juni og august. Ytterligere tre ukentlige flyvninger vil også legges til fra København, noe som gjør det til en daglig rute i tillegg til den nåværende daglige ruten til Doha i samarbeid med codeshare-partneren Finnair.

Frem mot sommeren 2023 økte Qatar Airways bestillinger i de nordiske landene med 25 prosent sammenlignet med året før, på grunn av flyselskapets kontinuerlige vekst og unike produkt- og destinasjonstilbud.

Qsuite Quad for busineesreisende (Bildekilde: Qatar Airways)

Økningen i flyfrekvensene i Norden vil gjøre reiser til populære destinasjoner som Thailand, India, Vietnam, Filippinene og Indonesia enda mer tilgjengelige og komfortable gjennom Doha lufthavn, Hamad International Airport.

– Qatar Airways’ vekst i Norden har vært fantastisk, og vi er virkelig stolte av å være det mest foretrukne flyselskapet i denne regionen. Før den nåværende vintersesongen økte bestillingene våre med 48 prosent sammenlignet med forrige vinter, og fra Oslo så vi en økning på 66 prosent. Dette viser en økende etterspørsel både for fritids- og forretningsreiser fra Norden, og å fly med Qatar Airways – en etterspørsel vi er glade for å kunne imøtekomme, sier Eric Odone, visepresident for salg i Europa hos Qatar Airways.

Ruten fra København vil betjenes med Qatar Airways moderne Boeing 787 Dreamliner, mens det på Osloruten vil bli brukt både Airbus A350 og Boeing 787 Dreamliner-fly.

Topp fem destinasjoner for Qatar Airways’ avganger fra København og Oslo:

(kilde: qatar airways)

Slik utvider Qatar Airways sitt nettverk:

  • København – fra 4 ukentlige til 7 ukentlige flyvninger fra og med 31. mars 2024, i tillegg til daglige
    flyvninger til Doha med codeshare-partneren Finnair.
  • Oslo – fra 7 ukentlige til 10 ukentlige flyvninger fra og med 31. mars 2024, med ytterligere økning til 14x fra og med 1. juni 2024.

Les også: Qatar Airways med nettverksekspansjon og ny sommerplan for 2024 (desember 2023) Qatar Airways øker avgangene til Oslo og flere andre destinasjoner i vintersesongen (november 2023)

Flere nyheter og artikler om Qatar Airways finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Alabama Travel)

Vintog til Alabamas Toscana

(bildekilde: ticket)

En usikker verdenssituasjon styrer valg av reisemål

(Fotokilde: Amadeus)

Syv trender som vil løfte forretningsreisene i 2024

(fotokilde: BZ)

En guide til en bekymringsfri reise med baby

(Foto: Øystein Løwer Avinor)

Passasjertala vaks kraftig utanlands, men gjekk tilbake innanlands i mars