logo-white

Norwegians kunder får rabatt på koronatest og Fit-to-Fly-attest

Denne sommeren er det viktigere enn noensinne å forberede seg godt i forkant av en reise, og for de som skal reise utenlands kan det være et krav om å legge frem et bevis på en negativ koronatest. I samarbeid med Dr.Dropin får kunder hos Norwegian rabatter på dette inkludert en Fit-to-Fly-attest.

Det anbefales å komme rundt fire timer før avgang for å ta koronatest på Oslo lufthavn Gardermoen. (foto: ©otoerres)

I samarbeid med Dr.Dropin i Norge får kunder av Norwegian rabatter på PCR-test og antigen/hurtigtest samt en Fit-to-Fly-attest. Testene kan utføres på Oslo lufthavn på Gardermoen, samt på deres testklinikker i Oslo, Bærum, Asker, Bergen og Trondheim.

For reisende med Norwegian er prisen 1095 kroner for en individuell test, mens det for grupper på mer enn tre personer gis en rabatt på 25 prosent. De betaler da 895 kroner per person. Veiledende pris for testene er 1195 kroner.

Dersom man skal ta testen på Oslo lufthavn anbefaler Dr.Dropin å møte opp ca. fire timer før avgang. Når testen og resultatet er klart får kundene med seg Fit-to-Fly-attesten på engelsk. Klinikken har den siste tiden meldt om økt pågang av kunder som ønsker å ta testen i forbindelse med reise, og anbefaler derfor alle å bestille time i god tid før avreise.

Klinikken på Oslo lufthavn Gardermoen er lokalisert bak skrankene for bagasjelevering i innsjekkingsområdet i avgangshallen. Timebestilling kan gjøres hos Dr.Dropin.

Innreiserådene i de enkelte land kan brått endre seg, og Norwegian anbefaler alle å undersøke hva som gjelder på den destinasjonen man skal besøke. Selskapets kunder får informasjon om dette når de bestiller billetter, men kan også oppdatere seg på selskapets sider.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Presidenter i fjell - Mount Rushmore - Sør-Dakota - USA

Skibakker i Sør-Dakota

Boeing 737MAX8 - Ny livery - Icelandair

Icelandair til Detroit

Bø Camping - Telemark - Norge - First Camp

Bø Camping blir First Camps tredje oppkjøp i Norge

Sint Maarten Kulinarisk måned - November 2022 - USN

Kulinarisk måned på karibiske Sint Maarten

Boeing 737-8 - MAX - Flyr Norway - 2022

Tonje Wikstrøm Frislid fratrer – Brede Huser ny toppsjef i Flyr