logo-white

Norwegian starter direkteruter Haugesund – Malaga og Haugesund – Alicante

Norwegian starter våren 2023 to nye internasjonale ruter fra Haugesund lufthavn, Karmøy til Malaga og Alicante. Oppstart blir 1. april til Alicante og den 3. april til Malaga. Lanseringen skjer samme dag som flyplassen feirer at 14.000.000 passasjerer har reist til og fra flyplassen på innenlandsruter siden oppstarten i 1975.

Norwegians Boeing 737-800 Malaga Airport (foto: ©otoerres)

– Vi er glade for nå å kunne tilby direkteruter fra Haugesund til både Malaga og Alicante. De spanske destinasjonene er blant nordmenns mest populære sol- og badedestinasjoner i Europa. Å fly direkte fra hjembyen reduserer både reisetiden og klimaavtrykket. Vi ser frem til å ønske haugalendinger velkommen om bord, sier Magnus Thome Maursund, konserndirektør for nettverk, prising og planlegging i Norwegian.

Alicante er det åttende største byområdet i Spania og regnes som den raskest voksende storbyen i landet (foto: ©otoerres)

– Haugesund lufthavn ser frem til å utvide sitt samarbeid med Norwegian med flyrutene fra Haugesund til Alicante og Malaga neste vår. Haugalendingene er allerede godt kjent med Norwegian etter mange års drift på ruten mellom Haugesund og Oslo og vi er sikre at denne nyheten kommer til å bli godt tatt godt imot hos reiseglade haugalendinger, sier Pål Visnes, kommersiell leder i Lufthavndrift.

Haugesund lufthavn kunne fredag 7. oktober feire at 14 millioner passasjerer har flydd til og fra flyplassen på innenriksrutene siden oppstarten i 1975. Passasjer nummer 14.000.000 skulle reise til Oslo med et fly fra Norwegian og ble overrasket med gratulasjoner og et reisegavekort på 5-000 CashPoints tilsvarende 5-000 kroner som kan brukes på flybilletter hos Norwegian.

Les også: Ryanair har forlatt Haugesund lufthavn (oktober 2022)

De nye rutene:

1. april letter det første flyet fra Karmøy til Alicante. Dette er en helårsrute og vil ha to ukentlige avganger på onsdag og lørdag. Ruten mellom Haugesund og Malaga er hovedsakelig en sommerrute, og reiser dit vil være mulig fra og med 3. april til utgangen av oktober med avganger på mandag og fredag.

Les også: Alicante – en flyreise verdt !

Norwegian har idag tre daglige avganger mellom Oslo og Haugesund alle dager, bortsett fra lørdag da det er én avgang.

I høst og vinter flyr Norwegian totalt 223 ruter i og fra Norden, hvorav 118 er direkteruter fra Norge. For sommersesongen 2023 har selskapet totalt 239 ruter hvorav 131 av disse er i fra Norge. Selskapet vil øke til omkring 80 fly for sommeren 2023.

Flere nyheter og artikler om Norwegian finner du HER, samt om Haugesund lufthavn Karmøy HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Air Premia er et lite og forholdsvis nytt flyselskap Det ble stiftet i 2917 og har en flåte bestående av tre Boeing 787-9 Dreamliner. Rutenettet omfatter destinasjoner som Frankfurt, Tokyo, Singapore, Jeju, Bangkok, Ankara, Newark, Los Angeles, Ho Chi Minh City, samt Gimpo og Incheon i Sør-Koreas hovedstad Seoul. Til sommeren kommer også Oslo med på rutekartet (Foto: Air Premia)

Ny direkteflyrute Norge – Sør-Korea

(Bildestrøm: Hotels.com)

Horoskopenes hoteller: Hotels.com viser hvor du bør bo basert på stjernetegnene dine

(bildekilde: ticket.no)

Vårens weekendbyer utenfor topplisten

Københavns lufthavn, Kastrup  (foto: ©otoerres)

Igen rekordbillige flybilletter fra København – Prisfald på +60%

Soloppgang over Middelhavet (Ill.foto: ©otoerres)

Hit reiser nordmenn i påsken