logo-white

Norse har åpnet Oslo – Miami

Denne uken var det premiere for Norse Atlantic Airways flyvninger mellom Oslo Gardermoen og Miami, USA. Med to ukentlige avganger for vintersesongen 2023 får solhungrige nordmenn nå en enestående mulighet til å nyte vintersol, kvalitetsservice og komfort om bord moderne Boeing 787 til fantastiske priser.

Snorklipping og ruteåpning i MIA – Miami (Foto: Flynorse.com)

Med priser fra kun NOK 3,019 én vei, inkludert skatter og avgifter, får prisbevisste og sollystne nordmenn muligheten til å nyte varmere strøk og en pulserende storby på budsjett.

– Vi er glade for å ha startet våre direkteflyvninger til det solfylte reisemålet Miami, og vi ser frem til å utvide vårt rutenettverk fra Paris og Berlin i desember. Miami har alltid vært en populær destinasjon og vi gleder oss til å fortsette å tilby våre passasjerer eksepsjonell service og komfort ombord våre moderne Boeing 787 Dreamliners, uttalte Bjørn Tore Larsen, konsernsjef i Norse Atlantic Airways.

Les også: Norse lanserer billettsalg fra Oslo til Miami (mai 2023)

– Det gleder oss at Norse Atlantic har valgt Miami International Airport for alle sine flyvninger til Sør-Florida, noe som gjør MIA til deres syvende destinasjon i USA, sa Ralph Cutié, administrerende direktør i MIA.

– Vi ønsker stolt velkommen deres rute fra London Gatwick og Oslo til Miami-Dade County – to ruter som tidligere ikke opererte ved MIA.”

Avganger fra Oslo Gardemoen (OSL) er kl. 15.50 med ankomst i Miami (MIA) kl. 19.45 lokal tid. Avgangsdager fra Oslo er mandag og fredag. Returflyvningene går fra Miami (MIA) kl. 10:05 lokal tid og lander i Oslo (OSL) kl. 13.05 lokal tid påfølgende dag.

Flere nyheter og artikler om Norse Atlantic Airways finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Torp Sandefjord lufthavn (bildekilde: torp.no)

SAS tilbake til Torp Sandefjord med ny rute til København

Slike SMS er falske - og er ikke fra Statens vegvesen (Foto: Skjermdump)

Pågående svindel: Ikke åpne falsk SMS fra Vegvesenet

(bildekilder: fyriresort.com/essgroup.se)

Reiselivsmagasinet på RadioRiksOslo torsdag 29. februar 2024

(Fotokilder: AdobeStock/USN)

Cruisetips: VIVAs elvecruise i Europa

Fra venstre: Daglig leder i Hyttetjenester Knut Skinnarland, sjef i Ignite Capital Magnus Baumann, styreleder i Hyttetjenester, Bjørn Vidar Wold Pedersen og styremedlem i Hyttetjenester, Jan Ivar Sæthre (Fotokilde: Ignite Capital)

Satser 17 millioner på hyttetjenester