logo-white

Nå kan du enkelt oppleve Formel 1- byen Singapore

Denne vinteren kan du enkelt oppleve Formel 1 – byen Singapore. Den pulserende storbyen som kan by på alt fra innovativ arkitektur til tropisk klima og strandliv, er ny av året i TUIs brede utvalg av dynamiske pakkereiser. 

Singapores berømte “skyline” (Bildekilde: TUI Group)

– Jeg synes det er veldig moro å kunne tilby nordmenn en trygg pakkereise til et så spennende reisemål som Singapore. For min del var det Formel 1 og Netflix-serien “Drive to Survive” som gjorde meg oppmerksom storbyens uforglemmelig skyline, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen.

En inngangsbillett til Asia

Storbyen Singapore byr på en unik blanding av arkitektur fra mange kulturer og verdenshjørner. Her er det vakre bygninger i Art Deco og kolonistil rett ved siden av banebrytende, moderne, skyskrapere kjennetegnet av rå design , vertikale hager og bærekraftige løsninger.  

Singapore er Asias nest minste land og har tropisk klima. Har du aldri vært i Asia før, så er Singapore et fint sted å starte. 

– Den er kjent for å være en av de mest velstelte og rene storbyene, og du kan faktisk drikke vannet rett fra springen som i Norge. Med rutefly gjennom velrennomerte flyselskaper og en rekke hotellalternativer i alle budsjettklasser kan det bli en uforglemmelig ferie, forteller Mørk-Løwengreen. 

Fra stranda til Universal

Du kan enten bo så tett på storbypulsen som mulig eller på det idylliske øyparadiset Sentosa. Er du som Ole Brumm, og tenker “Ja, takk begge deler”? Da er det lett å ta seg fra byen til Sentosa enten via broen som forbinder øya med fastlandet eller en luftig tur med kabelbane. 

Singapore byr på opplevelser i fleng enten du vil utforske Chinatown, se på unik arkitektur eller være med på alt som skjer på Sentosa enten det er zipline, temaparker eller sol og bad som frister mest. 

Les også: 13 arkitektoniske perler du må få med deg i Singapore

Singapore huser verdens første Night Safari, et friluftszoo som huser over 2500 natteskapninger. Verdens første natterace i Formel 1 ble også avholdt i Singapore. (Årets utgave går av stabelen 20-22. september 2024. )

– Singapore byr på en perfekt blanding av storby, strandliv, kultur og opplevelser. Med en dynamisk pakkereise gjennom TUI med rutefly har du full fleksibilitet og kan velge reiselengden og hotellet som passer deg best, sier Mørk-Løwengreen. 

Flere relaterte nyheter finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: C Mauritius)

Michelinfestival på Mauritius

Två miljoner har rest med Viking Glory som kryssar från Stockholm till Åland och Åbo varje kväll (Foto: Viking Line)

Två miljoner har rest med Viking Glory

Familie på sommerferie i syden (Bildekilde: Ticket)

Hit reiser vi i sommer – de mest populære reisemålene

(Illustrasjon:  PES-Architects Ltd)

Strawberry etablerer seg i Åbo, Finland

KLM - Embraer 190 - Billund

Passasjernedgang og fraktøkning i Billund lufthavn