logo-white

Nå blir det enklere å reise!

Flere av sommerens mest populære reisemål, deriblant Hellas, Kroatia og Albania, fjerner nå alle innreisekrav. Dermed kan nordmenn endelig se frem til en utenlandssommer fri for koronapass og innreiseskjemaer.

Jente - Kvinne - Bardisk - svømmebasseng - Syden - Apollo
Land som Hellas, Kroatia og Albania har nå fjernet alle innreisekrav (Foto: Apollo)

For de mange reiselystne nordmennene som gleder seg til å gjenforenes med Middelhavet i sommer, blir det nå også langt enklere enn på lenge. Flere av årets mest populære reisemål fjerner nemlig nå alle innreisekrav – som koronapass og innreiseskjema.

– Vi er veldig glade for at vi endelig befinner oss i en situasjon der det å reise endelig er enkelt igjen! Mange har ventet på dette øyeblikket, og nå skjer det endelig, sier Beatriz Rivera, kommunikasjonssjef i Apollo.

Hellas, Kroatia og Albania er tre av sommerens mest populære ferieland. At disse landene er blant dem som nå fjerner alle innreisekrav blir med andre ord godt nytt for mange. Kommunikasjonssjefen råder derfor de som enda ikke har sikret seg årets utenlandsferie til å begynne planleggingen snart.

– For hver uke som går nå settes nye salgsrekorder. Når det i tillegg kommer gladnyheter som dette er det klart at trykket øker – så ikke sitt på gjerde for lenge, smiler hun.

Ulikt fra land til land

Selv om stadig flere europeiske land nå lemper på restriksjoner og innreiseregler, er det derimot ikke likt over alt. Det er derfor fortsatt viktig å undersøke hva som gjelder dit man skal, og ikke minst å følge med på eventuelle endringer før avreise. For å gjøre det enklere for sine gjester har Apollo laget en egen side med oppdaterte innreiseregler og krav.

Flere nyheter og artikler om Apollo kan du lese HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: C Mauritius)

Michelinfestival på Mauritius

Två miljoner har rest med Viking Glory som kryssar från Stockholm till Åland och Åbo varje kväll (Foto: Viking Line)

Två miljoner har rest med Viking Glory

Familie på sommerferie i syden (Bildekilde: Ticket)

Hit reiser vi i sommer – de mest populære reisemålene

(Illustrasjon:  PES-Architects Ltd)

Strawberry etablerer seg i Åbo, Finland

KLM - Embraer 190 - Billund

Passasjernedgang og fraktøkning i Billund lufthavn