logo-white

Marianne Orderud ny VP Marketing & Digital Sales i Strawberry

Strawberry henter Marianne Orderud til stillingen som Vice President Marketing & Digital Sales. Orderud kommer fra stillingen som markeds- og kommunikasjonsdirektør i SATS.

Marianne Orderud går fra SATS til Strawberry til (Foto: Simen Ringen)

Med Orderud på laget rigger Strawberry for ytterligere vekst, og ambisjonene for fremtiden er større enn noen gang. Navnebyttet som ble gjennomført mai 2023, markerer en ny visjon for selskapet som i dag har 230 hotell, 122 restauranter og 21 spa. Med nye partnere i lojalitetsprogrammet og en ambisiøs vekststrategi, skal Strawberry være inngangsportalen til de beste opplevelsene over hele Norden.

– Vi er svært glade for å få Marianne med på laget. Med hennes erfaring fra blant andre SAS og senest som Markeds- og kommunikasjonsdirektør for Norden i SATS, har vi fått en kandidat med bred erfaring og stor kunnskap. Sammen med et fantastisk team vil Marianne være en nøkkelperson for videre utvikling og vekst i Strawberry, sier Carl Oldsberg, CEO i Eberry.

I fem år jobbet Orderud blant annet i SAS, der hun var markedssjef og en del av det globale salgs- og markedsteamet med ansvar for kommunikasjon og utvikling av merkevaren SAS. I løpet av denne perioden lanserte selskapet blant annet kommunikasjonskonseptet “We are travelers” og ny visuell identitet.

Siden 2018 har Orderud jobbet i SATS som markeds- og kommunikasjonsdirektør, med hovedansvar for blant annet SATS merkevare og kommersielle agenda på tvers av de nordiske landegrensene.

– Jeg er stolt og ydmyk over å få denne muligheten. Jeg ser frem til å bidra til ytterligere styrke Strawberry sin posisjon i det som er en spennende fase for selskapet. Det er med masse energi, engasjement, et varmt bankende hjerte og en litt rebelsk holdning jeg vil gå inn i dette arbeidet, sier Marianne Orderud.

Orderud har utdanning fra Befalsskolen for Infanteriet i Trondheim, samt en Bachelor som Sivilmarkedsfører fra Handelshøyskolen BI. Orderud har tidligere jobbet i blant andre Microsoft og Tele2, henholdsvis med salg, markedsføring og merkevare.

Orderud starter i stillingen som VP Marketing & Digital Sales i Strawberry 1. januar 2024.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Turistbåter i Istanbul (Bildekilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian tilbake til Istanbul etter åtte års fravær

SAS - City Jet - CRJ 900 - take of fra Sola

1,8 miljoner passagerare reste med SAS i november

(Foto: Nordic Leisure Travel Group)

Direktefly fra Evenes til Mallorca !

(Fotos af Darina Belonogova/Pexels)

Gi dine gjester god søvn med komfortable sovesofaer

Nå blir det merverdiavgift på all netthandel fra utlandet