logo-white

Kaller alle moteinteresserte – Hotels.com lister opp de mest glamorøse hotellene for en trendy høstopplevelse

Mens sommeren nærmer seg slutten har moteindustrien allerede festet øynene på neste års vår- og sommertrender (SS24) som vil bli vist frem i Paris under et av motebransjens største arrangementer, moteuken, som starter 25. september. Enten du vil være en trendsetter eller om du vil nyte en by full av stil, så er Paris stedet å dra i september, og Hotels.com hjelper deg å finne ditt perfekte sted.

L’Hotel, Hôtel Plaza Athénée, Cour des Vosges, Maison Proust og Hotel Le Grand Mazarin er Hotels.com sine utvalgte motehoteller i Paris (Bildestrøm: Hotels.com)

Data fra Hotels.com viser at stilentusiaster flokker til verdens motehovedstad, og i løpet av denneuken øker globale søk på Paris med utrolige 34%1. Det finnes ikke noe bedre tidspunkt å oppdage Paris på enn nå.

Høst- og vintertrendene for 2023 har allerede dukket opp på catwalken og demonstrerer klærne som kommer til å dominere gatene i Paris. Nøkkeltrendene består av elegante draperte kjoler, antrekk i rødt, glitrende klær, print av høstens blomster og delikate lag.

Derfor gir Hotels.com deg en oversikt over stilfulle hoteller i Paris som resonerer med trendene for høsten og vinteren 2023, for moteinteresserte som ønsker å styrke reisegamet sitt.

Trend 1: Draperte gardinier L’Hotel, Paris

L´Hotel, Paris (bildekilde: Hotels.com)

Ikke glem å pakke den draperte kjolen. Den vil matche stemningen på L’Hotel, som befinner seg midt i det vibrerende hjertet av Saint Germain. Here vil du finne Paris sin rike kultur og høy-mote rett utenfor døren. Spark i gang dagen med en oppfriskende dukkert i hammam- bassenget, før du utforsker den bohemske sjelen i St. Germain-des-Prés. Nyt den livlige atmosfæren med live jazzmusikk på hotellets bar. Den perfekte måten å avslutte en dag i Paris.

L’Hotel er tilgjengelig for bestilling fra 4,770 NOK per rom og natt¥
.

Trend 2: Falurød – Hôtel Plaza Athénée, Paris

Hôtel Plaza Athénée, Paris (bildekilde: Hotels.com)

Hôtel Plaza Athénée, også kjent som haute couture-hotellet ligger midt i den fasjonable Montaigne Avenue. Here kan du nyte luksus i ekte motestil. La gaten være din catwalk og kle deg i ditt dristigste røde antrekk. Da vil du garantert matche den vibrerende energien. Både hotellets eksteriør og interiør har vakre detaljer i faux-rød. Spis middag på en Michelin-restaurant, spaser i gatene og nyt utsikten til detglitrende Eiffeltårnet.

Hôtel Plaza Athénée er tilgjengelig for bestilling fra 27,544 NOK per rom og natt¥

Trend 3: Skimmer – Cour des Vosges, Paris

Cour des Vosges, Paris (bildekilde: Hotels.com)

Om du har en svakhet for alt som glitrer og skinner så er Cour des Vosges din ultimate destinasjon. Here blender skimrende tekstiler sømløst sammen med antikke møbler, alt satt opp mot en bakgrunn av jordlige toner og farger av tre. Nabolaget Marais trekker til seg moteelskere som man ofte finner igjen på fremvisningene, i tillegg til fans av historie, museum og kultur. Ta en gåtur langs gatene i Paris og lad opp batteriene på hotellets te-rom eller skjem deg vekk med en spabehandling.

Cour des Vosges er tilgjengelig for bestilling fra 9,150 NOK per rom og natt¥

Trend 4: Høstens blomster – Maison Proust, Paris

Maison Proust, Paris (bildekilde: Hotels.com)

Blomster er ikke bare på moten i de varmere sesongene, så ta med deg sommerens glød inn i høsten ved å omringe deg av høstblomstenes skjønnhet. Ta turen til Maison Proust for å oppleve helhetlig designede rom med elegant interiør og stilfull tapet. Dette hotellet skrur den allerede romantiske Paris-stemningen opp enda et hakk.

Maison Proust er tilgjengelig for bestilling fra 10,892 NOK per rom og natt¥

Trend 5: Delikate lag – Hotel Le Grand Mazarin, Paris

Hotel Le Grand Mazarin (bildekilde: Hotels.com)

Oppdag Paris gjennom det helt nye og delikate Hotel Le Grand Mazarin, og nyt dekoren som gir deg en opplevelse av sjelefred. Her er du omringet av en harmonisk blanding av tekstiler, mønstre og nyanser som sammen skaper vakre og inviterende rom. Start dagen ved svømmebassenget før du går ut for å utforske byen – og glem ikke å prøve restauranten og baren hvor hver kveld er en ny opplevelse.

Hotel Le Grand Mazarin er tilgjengelig for bestilling fra 8,536 NOK per rom og natt¥

Flere relaterte artikler finner du HER

Fotnoter:

(1) Globale søk på Paris på Hotels.com fra 1. september 2023 – 18. september 2023, for opphold mellom 25.09.23 – 03.10.23 sammenlignet med 04.10.23 – 12.10.23.
(¥) De oppgitte prisene for et dobbeltrom (2 personer) er inkludert skatter og avgifter. Prisene er riktige fra og med 19. september 2023 og er avhengig av tilgjengelighet.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

På strøget i Malaga (foto: ©otoerres)

Europas storbyer og soldestinasjoner lokker nordmenn julen

Til nå i år har det vært en stor økning i antallet skader på hytter (Foto: Marius Solberg Anfinsen/Frende Forsikring)

Hytteskader har bikket milliarden

(Photo: Etihad Airways/Air France/KLM)

Air France-KLM and Etihad Airways announce frequent flyer partnership

(plakat: themessiexperience.com)

Omreisende Messi-museum lanseres i Miami

Trondheim lufthavn, Værnes (Foto: Øystein Løwer /Avinor)

Avinor i anstrengt økonomisk situasjon de nærmeste årene