logo-white

«Holidays are coming» over hele Norge

Det har blitt en tradisjon for mange nordmenn at «Holidays are coming»-traileren besøker hjemstedet deres og sprer lys i førjulsmørket, akkurat som i den kjente TV-filmen. Årets turné ruller snart i gang – her er stoppestedene.

Coca-Cola - Juletrailer - Christmas Caravan - Tromsø
Coca-Cola Christmas Caravan 2022 starter i Tromsø (bildet) torsdag 25. november – og fra Steinkjer dagen etter, fredag 25. november (Bildekilde: Coca-Cola)

Det er en ikonisk scene på TV-skjermen: Den klassiske, røde Coca-Cola-traileren kjører gjennom mørke landskaper og lyser dem opp i førjulstiden, til tonene av det kjente «Holidays are coming»-lydsporet.

I over 20 år har nordmenn kunnet glede seg over at den samme juletraileren også kjører rundt i Norge, og sprer den samme stemningen langs landeveien, i tettsteder og småbyer.

– Det har blitt en tradisjon for mange at juletraileren kommer med alle lysene og sprer stemning, akkurat som man er vant til å se det i filmen. Vi hører ofte “Nå er det endelig jul» fra folk på stedene som får besøk, sier Tonje Haugen, markedssjef i Coca-Cola Norge, og fortsetter:

– Også i år starter reisen i Tromsø, den 24. november. De neste ukene vil to like trailere turnere landet rundt, og stoppe på til sammen 59 steder. I fjor spilte vi inn en helt spesiell film over den berømte Tromsøbrua, og denne filmen viser vi nå på nytt i digitale flater, fortsetter Haugen.

Etter noen års fravær er også den ikoniske “Holidays are coming”-filmen tilbake på TV-skjermen.

– Det er alltid stor etterspørsel etter denne filmen, igjen på grunn av tradisjonen den har blitt. Derfor er vi glade for å kunne fortelle at den er tilbake på norske TV-skjermer etter noen års fravær. Etter noen uker vil den avløses av fjorårets film, «Chimney», med sitt budskap om samholdet som oppstår mellom mennesker når vi møtes i ulike situasjoner, avslutter Haugen.

Som en oppvarming til traileren som kommer på besøk, finnes «Holidays are coming» på nett – både i kort versjon og lang versjon.

Se oversikten over stoppestedene til Coca-Colas Juletrailer – Xmas Truck Tour 2022 HER (ekstern lenke)

Les også: Juletraileren til Coca-Cola skal Norge rundt – her stopper den i 2021

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Artic Race of Norway 2023 - Løypekart

Arctic Race of Norway 2023 – Fra Kautokeino til Nordkapp

Air France Lounge - Paris Charles de Gaulle

Traveler survey highlights duty of care gap for remote working and bleisure travel

SAS B 737 landing Sola

Kabinstreiken i SAS avverget – ble enige om ny avtale

Elbiler - Avgifter -Statsbudsjettet 2023 - NAF

– Regjeringen bondefanger bilistene!

Boeing 787 Dreamliner - Norse Atlantic Airways - Paris - New York - 2023

Norse Atlantic Airways launches ticket sales for Paris CDG – New York JFK