logo-white

Hjem til jul med Norwegian

Norwegian setter opp ekstra juleruter i desember. Til Harstad/Narvik, Tromsø og Bodø forsterkes det allerede eksisterende tilbudet, mens det til Andøya og Lakselv settes opp flyvninger spesielt i forbindelse med høytiden.

Mange benytter julen til å reise på besøk til nære og kjære. Norwegian setter opp ekstra flyvninger og forsterker allerede eksisterende tilbud i Norge slik at man tidlig kan planlegge reisen hjem til jul, eller til andre reisemål i juleferien.

Norwegianfly - Innflyvning - Sola - august 2020
Norwegian setter opp ekstra julefly til Harstad/Narvik (Evenes), Tromsø og Bodø, samt egne juleruter til Andøya og Lakselv (foto: ©otoerres)

– Basert på mange års erfaring, legger vi opp til et ruteprogram i høytiden som vi håper vil klaffe bra med våre kunders behov. Det er mange på reise i denne perioden, og det kan lønne seg å være tidlig ute for å sikre seg de rimeligste billettene, sier Christoffer Sundby, konserndirektør for marked, salg og kundeservice i Norwegian.

Juleferien er en populær tid for reiser. Svært mange reiser innenlands og skal hjem til jul, men det er også en del som velger å tilbringe ferien utenlands. Norwegian har også mange aktuelle ruter for de som vil feire julen under solen lengre sør i Europa, og selskapet har også trappet opp tilbudet til Spania i vinter.

Økt fleksibilitet

For å øke fleksibiliteten til kundene har Norwegian nå valgt å forlenge muligheten til én gebyrfri ombooking av alle billettyper, inkludert billettyper som i utgangspunketet ikke er fleksible. Dette gjelder reiser som bestilles innen 31. januar 2022, og som i sin helhet gjennomføres innen 29. oktober 2022.

Nye ruter og ekstraavganger i desember:

I Norge setter Norwegian opp to juleruter mellom Oslo i sør og Andøya og Lakselv i nord. Ekstraavgangene er mellom Oslo og Harstad/Narvik (Evenes), Tromsø og Bodø.

Juleruter:

Oslo- Lakselv, 22. desember og 1. januar
Oslo – Andøya, 22. desember og 2. januar

Ekstra juleflyvninger:

Oslo – Evenes: 21., 23., 27. desember
Oslo – Tromsø: 21. og 23. desember
Oslo – Bodø: 22. og 23. desember

Les mer om juleflyene til Norwegian HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Allt på Sjön - Båtmesse - Gustavsberg - Stockholm - Sverige

Sweboats flytande båtmässor är tillbaka

Velkommen ombord - Vannmelom - Celebrity Solstice - Cruiseskip

Få vinterferien i hus – spar over 60 prosent på cruise

Familie - Båt - Kihnu - Pärnu fylke - Rigabukten - Estland

Øyhopping i Estland

Premiere - Oslo - London New York - Norse Atlantic Airways - august 2022

Norse med premiere på Oslo – London – New York

Aurlandsdalen - Sogn og Fjordane - Vestland - DNT

Nordmenns nye turfavoritter