logo-white

Genève styrker posisjonen som MICE-destinasjon

Sveitsiske Genève er kjent som et knutepunkt for utvikling, handel og kunnskapsdeling på tvers av bransjer og sektorer. Og nylig har metropolen ytterligere styrket sin posisjon som MICE-destinasjon, med forbedrede og nye fasiliteter, hoteller og flyreiser.

Genéve - Île Rousseau- Rhône - Sveits
Genéve med elven Rhône og øya Île Rousseau (nærmest) (Fotokilde: ©GeneveTourisme/Related.dk)

Nye hoteller med arrangementslokaler

Så langt i 2022 er det åpnet to nye hoteller i byen, og begge har spesielt gode møte- og arrangementsfasiliteter.

Det første, Ruby Claire, åpnet i april 2022 og er Ruby-kjedens første hotell i Genève. Her er det i tillegg til 211 rom også to takterrasser, et stort bibliotek og en bar, hvor du også kan holde ulike arrangementer. Hotellet ligger i hjertet av byen ved Passage Malbuisson, mellom de to handlegatene Rue du Rhône og Rue du Marché.

Les mer om Ruby Claire HER

Og i juli åpnet Marriott Geneva Airportflyplassen. Her er det spesielt gode møtefasiliteter, og beliggenheten gjør det til et opplagt valg for effektive MICE-arrangementer. Hotellet har 263 rom.

Les mer om Marriott Geneva Airport HER

Med de to nye hotellene har Genève til sammen 125 hoteller med i alt 11 000 rom.

Direkte fra Oslo til Genève

Fra 26. mars 2023 blir det også enda enklere for forretningsreisende å fly til Genève. SWISS har nylig publisert sommerprogrammet for 2023, og her vil det sveitsiske flyselskapet ha tre ukentlige avganger (tirsdag, torsdag og lørdag) mellom Oslo og Genève frem til 28. oktober.

Nettsidene til SWISS og Geneva International Airport finner du HER og HER

St Pierre Cathedral - Genéve - Sveits
St Pierre Cathedral fra rundt år1200 (Fotokilde: ©GeneveTourisme/Related.dk)

Nye og forbedrede fasiliteter

Genève har til sammen 145 ulike konferansesentre, hoteller og institusjoner, hvor du kan holde alt fra konferanser med flere tusen deltakere til mindre og kreative arrangementer.

I løpet av 2022 har flere av fasilitetene fått en ansiktsløftning. Dette gjelder blant annet institusjonen for forskningsinstitutter og bioteknologiselskaper, Campus Biotech, som har renovert i alt 16 konferanserom. Her er det nå plass til opptil 850 gjester.

Samtidig åpner den europeiske organisasjonen for kjernefysisk forskning, CERN, i 2023 dørene til sitt nyeste flaggskipprosjekt innen vitenskap og forskning, The Science Gateway.

Utdanningsinstitusjonen The Science Gateway vil ha adresse ved siden av The Globe of Science and Innovation, som er et av Genèves andre store forskningsinstitusjoner. Her kan det i fremtiden holdes store messer, konferanser og arrangementer innen vitenskap.

sykkeltur - vinmarker - Geneve - Sveits
På sykkeltur i landskapet og vinmarkene rundt Geneve (Fotokilde: ©GeneveTourisme/Related.dk)

Gode muligheter for å kombinere næringsliv og fritid

Genève ligger strategisk til i sentrum av Europa og har en vakker utsikt over Genèvesjøen og Alpene. Her er gode muligheter for å kombinere næringsliv og fritid. Her er et rikt utvalg av kulturelle og kulinariske opplevelser. Du kan for eksempel dra på sykkeltur langs vingårdene i utkanten av byen, besøke lokale kunstnere og gallerier i ulike deler av byen, gå på et sjokoladeverksted eller oppdage byens ikoniske urmakerhistorie. Genève har også et raskt og effektivt kollektivtransportsystem som gjør det enkelt å komme seg rundt i byen – og alle overnattingsgjester har gratis offentlig transport

Les mer om Genève som MICE-destinasjon HER

Flere nyheter og artikler om Geneve og Sveits finner du HER, HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Klarna Norge)

Nordmenn mest reiseglade i påsken: Færre vil spare på reise

(Foto: St. Maarten Tourism)

Årets karneval på St. Maarten

Svanemerket har helhetlige krav til hotell, og tar hensyn til både klima, naturmangfold, kjemikalier og sirkulær økonomi (Foto: Werner Anderson)

Reiselivsnæringen må tenke helhetlig på bærekraft

FRS Baltic snabbkatamaran Skåne Jet (Bildkälla: FRS Baltic/Visit Trelleborg)

Snabbgående katamaran stärker Trelleborgs position som porten till Skandinavien

MSC World America vil skape en iøynefallende silhuett mot Miamis skyline med sin karakteristiske vertikale baug og Y-formet akter hvor det imponerende utendørsområdet World Promenade strekker seg. Det nye World Class-skipet vil spenne over 22 dekk, være mer enn 47 meter bredt, inneha 2 626 lugarer, inneholde mer enn 40 000 m2 offentlige areal, og tilby førsteklasses moderne funksjoner og fasiliteter (Fotokilde: MSC Cruises)

MSC World America – et av verdens mest moderne LNG-skip