logo-white

Finn Hurtigrute-reisen din via Google Maps

Nå vil reiser fra havn til havn med Hurtigruten dukke opp dersom man søker på reiseruter i den mye brukte karttjenesten Google Maps.

MS Nordnorge seiler ut Trondheimsfjorden (foto: ©otoerres)

Google Maps har en innebygd funksjon der man kan se alternativene for kollektivtransport. På dager Hurtigruten har avgang, vil Hurtigruten dukke opp som forslag i Google Maps dersom man søker på reiser mellom to havner.

– Vi vet at Google Maps er en funksjon veldig mange bruker når de er ute og reiser, og det er viktig for oss for å være tilgjengelig og vise frem at Hurtigruten tilbyr lokaltransport. Dette gjør det enklere å se når vi har avganger. Folk vil kunne se at Hurtigruten er et godt alternativ dersom man søker på en reise fra A til B, sier administrerende direktør Hedda Felin i Hurtigruten Norge.

Helt siden oppstarten i 1893 har Hurtigruten fraktet gods, lokale passasjerer og eventyrlystne turister mellom en rekke små og store havner i Norge. Samtlige sju skip i Hurtigrutens flåte kan også frakte biler lokalt mellom alle havner i ruta.

– Vi er ikke alltid det raskeste alternativet, men vi er utvilsomt den vakreste og mest komfortable måten å komme seg frem på, legger Felin til.

For å være sikker på plass og eventuell lugar er det lurt å forhåndsbestille reisen, men det er også mulig å kjøpe billett om bord på skipene.

De sju skipene til Hurtigruten Norge seiler døgnet rundt, året rundt, og legger til i 34 havner mellom Bergen og Kirkenes.

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER, HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Klar for første seilas til København, via Amsterdam (Fotokilde: MSC Cruises)

MSC Cruises og Chantiers de l’Atlantique: Det mest energieffektive cruiseskipedesignet noensinne

Norsk Tindesenter brukes mye av lokalbefolkningen. Når blir senteret også besøkssenter for Reinheimen nasjonalpark (Foto: Matti Bernitz)

Reinheimens nye besøkssenter til Åndalsnes

MS Trollfjord har vært et kjent syn langs kysten i mange år. Nå har skipet startet den nye ruta Svalbardekspressen mellom Bergen og Longyearbyen på Svalbard (Foto: Hurtigruten Norge)

Hurtigruten Norge har ansatt 200 nye sjøfolk til Svalbardekspressen

(Photo: Magnus Wathne)

Welcome to Haa-Land – the home turf of Erling Braut Haaland

(kilde: widerøes flyveselskap)

Widerøe: Taktskiftet fra april og mai fortsetter inn i juni