logo-white

Fem morsomme spisesteder i Fort Myers, Florida

Fort Myers i Florida kan sammen med de omkringliggende øyene by på et stort utvalg av gode restauranter i tradisjonell amerikansk dinerstil. Men det finnes også en rekke morsomme og spesielle spisesteder for de av oss som ser etter noe utenom det vanlige.

Flere tusen dollarsedler klistret opp i taket og på veggene til restauranten Cabbage Key Inn på øya Cabbage Key, som ligger vest for Fort Myers (bildekilder; cityftmyers.com/visitflorida.com/related.dk)

Du kan for eksempel stikke innom Cabbage Key Inn på øya Cabbage Key, hvor tusenvis av dollarsedler henger fra taket og på veggene. Alle restaurantens gjester kan påvirke innredningen ved å teipe fast sin egen seddel i taket !

Har du lyst på noe søtt, kan du ta turen innom Peter’s German Ice Cream & Coffee Shop i Fort Myers Downtown. Dette er en tysk isbar som serverer klassiske tyske bakverk som Bienenstich og kringler. Her får du også en Spaghetti Ice Cream Cup, hvor vaniljeis i tynne tråder forestiller spagetti, mens jordbærsaus og hvite sjokoladebiter skal se ut som tomatsaus og revet ost.

Hvis du går om bord på Murder Mystery Dinner Train, kan du nyte en deilig middag – mens du løser et drap. Murder Mystery Dinner Train er et interaktivt teaterstykke med avgang fra sentrum av Fort Myers. Mens man spiser en femretters meny, skal man løse en rekke gåter, kommunisere med skuespillere og finne ledetråder, slik at man til slutt klarer å identifisere den skyldige.

Hvis du ønsker deg noe roligere, kan du stikke innom Cattyshack Café i Miromar Lakes-området sør for sentrum. Kafeen serverer god kaffe, men er spesielt kjent for kattene sine, som kommer fra overfylte dyrehjem i Fort Myers. Gjestene kan i begrenset grad klappe og leke med kattene. Hvis du forelsker deg i en av de lodne nøstene, kan du også søke om å adoptere den.

Når du trenger en pause fra solen og stranden, kan du besøke sportsbaren The Lodge i sentrum av Fort Myers. Baren er innredet med skitema, og bilder av de snødekte Rocky Mountains pryder veggene. Det er til og med en miniatyrskiheis i taket !

Les mer om Fort Myers HER og HER, samt  om Florida HER  — Les flere nyheter og artikler om Florida HER  og om Fort Myers HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Klar for første seilas til København, via Amsterdam (Fotokilde: MSC Cruises)

MSC Cruises og Chantiers de l’Atlantique: Det mest energieffektive cruiseskipedesignet noensinne

Norsk Tindesenter brukes mye av lokalbefolkningen. Når blir senteret også besøkssenter for Reinheimen nasjonalpark (Foto: Matti Bernitz)

Reinheimens nye besøkssenter til Åndalsnes

MS Trollfjord har vært et kjent syn langs kysten i mange år. Nå har skipet startet den nye ruta Svalbardekspressen mellom Bergen og Longyearbyen på Svalbard (Foto: Hurtigruten Norge)

Hurtigruten Norge har ansatt 200 nye sjøfolk til Svalbardekspressen

(Photo: Magnus Wathne)

Welcome to Haa-Land – the home turf of Erling Braut Haaland

(kilde: widerøes flyveselskap)

Widerøe: Taktskiftet fra april og mai fortsetter inn i juni